Berettigelsesregler for Medicaid for seniorer

03/30/2012 by admin

Berettigelsesregler for Medicaid for seniorer

Det er almindeligt for mange ældre borgere til at deltage i USA finansierede Medicare forsikring program, men mange kan ikke indse, at nogle seniorer er også berettiget til Medicaid. Medicaid forsikring programmet betaler medicinske omkostninger til behandlere for folk med lave indkomster. Seniorer, der ikke er fattigdom ramte kan være uvidende om, at mange af dem er stadig berettiget til at deltage i programmet. De høje omkostninger for receptpligtig medicin og langvarig pleje gøre mange seniorer berettiget til forskellige typer af Medicaid.

Lang sigt pleje Medicaid Eligiblity

Selv om mange seniorer har aldrig opfattet sig selv økonomisk berettiget til at modtage Medicaid, har mange problemer med at dække omkostningerne ved langvarig pleje. Medicaid er tilgængelig til at dække udgifter til seniorer, der lever med kroniske sygdomme eller handicap, har brug for langvarig pleje, eller har problemer med at betale for deres sundhed udgifter. For at modtage Medicaid for langvarig pleje, skal senior borgere opfylde specifikke medicinske og finansielle krav. Disse medicinske krav er reguleret af Division af familie bistand og The Bureau for ældre og voksne ydelser. Efter en ansøgningsprocessen, senior's finansielle og medicinske situationer vurderes af DFA og BEAS.

I en langvarig pleje facilitet hvor sygepleje er påkrævet, kan anlægget kræver en separat in-house evalueringsprocedure udført af en registreret sygeplejerske. Denne vurdering skal godkendes af det lovgivningsmæssige sundhed og menneskelige tjenester tilsyn udvalg. Det kan dog kun foretages, når DFA er afsluttet vurderingen senior's finansielle berettigelse baseret på deres program og separat vurdering. For at ansøge om langvarig pleje Medicaid, kontakte Department of Health and Human Services.

Duel støtteberettigelse

Mens finansielle betingelser for støtteberettigelse kan forvirre nogle ældre borgere, kan deres deltagelse i Medicare programmer hindre dem fra ansøger om Medicaid dækning. Dog kan visse Medicare modtagere modtager duel støtteberettigelse fra begge forsikring programmer. Det er et fælles støtteberettigelse krav i duel modtagere tilladelse til at modtage supplerende sikkerhed indkomst. Et flertal af disse mennesker er på den føderale fattigdomsgrænse eller brugt store mængder af penge på sundhedspleje. Duel støtteberettigede seniorer er i stand til at erhverve Medicare præmier med Medicaid fordele. Seniorer, der er over de føderale fattigdomsgrænse kan modtage Medicaid, der dækker deres Medicare præmier.

TEMPO

Afbalanceret Budget Act af 1997 gav vej til et program, der skabt mulighed for seniorer at modtage både Medicare og Medicaid finansiering. Dette er kendt som The Program af All inclusive-pleje til ældre. Programmet tempo er en mulighed for Medicare brugere, giver dem mulighed for at udnytte Medicaid fordele. Mens støtteberettigelse varierer efter stat, interesserede personer skal være 55 år eller ældre og være berettiget til at leve i et passende tempo certificeret plejehjem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com