Hvordan man spiser godt mens Backpacking

03/21/2012 by admin

Bevare energi, mens backpacking er meget vigtigt, men så er ernæring for de fødevarer du indtager i løbet af din rejse. At være Medvider af næringsstoffer i visse fødevarer vil mere end opretholde du på din rejse--de vil give de nødvendige kemiske forbindelser for at effektivt bruge mad og holde dig trucking.

Instruktioner

• Overveje alle fødevaregrupper. Det kan være praktisk at blot bære slik og makaroni og ost, men dette vil ikke give dig de rette næringsstoffer. Frugter og grøntsager kan alle være tørret i en mad dehydrator før du hovedet ud på en rejse. Overveje tørring en stor del af forskellige frugter og en nærende trail mix.

• Husk at spise proteiner. Proteiner findes i mange fødevarer, men en stor procentdel er fundet i kød. Beef jerky har en stor procentdel af din daglige værdi af protein. Andre fødevarer, der vil give dig protein er hele korn brød, jordnøddesmør og energibarer specialdesignet til motion. Sørg for at få mindst 15 til 10 g protein per dag.

• Spise komplekse sukkerarter, ikke simple sukkerarter. Fødevarer som korn og havre tage længere tid at nedbryde til glucose--kroppen absorberer og bruger for energi - og derfor vil give dig vedvarende energi. Omvendt, sukker i slik vil blive absorberet straks, så du får en energi brast efterfulgt hurtigt af en energi krak.

• Spis fødevarer med fiber. Frugter er en glimrende kilde til fiber, og tørrede frugter vil beholde dette næringsstof. Fiber hjælper med fordøjelsen og stofskifte, og vil holde din krop processer fungerer konsekvent.

• Opretholde en antioxidant-rige kost. Blåbær er en af de mest antioxidant-rige frugter fundet i naturen. Antioxidanter hjælper med generelle sundhed ved at kæmpe off "frie radikaler"--partikler i din krop, som angriber dine celler og sap din energi. Opretholde en frugt-tung kost for at holde det i skak.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com