Hvad er Chasteberry bruges til?

03/13/2012 by admin

Chasteberry (vitex angus-castus) været en fælles urtemedicin, at hjælpe mænd og kvinder i hundreder af år. Der er mange anvendelsesmuligheder for chasteberry på grund af sin hjælpsomhed i balance hormoner med ingen kendte bivirkninger.

Historie

Chasteberry blev brugt i det gamle Kina til at styre infertilitet. Man mente, at urten ville forårsage de seksuelle lyster i kvinder og mænd til fald.

Funktion

I dag, bruges chasteberry som en naturlig urtemedicin til at hjælpe kroppens balance af hormoner. Chasteberry kan bruges som en naturlig anti-androgen af mænd til at sænke deres testosteron-niveau, når kampene udbrud af prostatakræft.

Betydning

På grund af sine anti-androgen egenskaber bruges det som et naturligt supplement af transseksuelle samfund i mandlige til kvindelige personer til at hjælpe med at holde deres testosteron niveauer.

Identifikation

Chasteberry kan identificeres ved dens latinske navn som godt--Vitex Angus-Castus. I nogle naturlige herb, og vitamin butikker, du kan finde chasteberry i kapsler og solgt som Vitex eller som en væske som Chasteberry ekstrakt.

Fordele

Chasteberry kan bruges til at hjælpe kroppens naturlige progesteron niveauer, og er betragtet som en naturlig progesteron. Det kan være gavnligt for perimenopause (de tidlige faser af overgangsalderen) og hjælpe med lethed brystsmerter, kraftig blødning og PMS symptomer.

Effekter

Virkningerne af chasteberry er positive. Den eneste ved bivirkning er hovedpine ved indtagelse af for meget. For sikkerhed og opretholdelse af sundhed, bør du altid kontakte din familie praktiserende læge før du tager nogen form for tillæg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com