Sådan fjernes Rust ringe fra øjet

08/13/2011 by admin

Sådan fjernes Rust ringe fra øjet

Når en metallisk fremmedlegeme strejker hornhinden eller klart overflade af øjeæblet i iris og elev, holder det generelt sig til denne struktur. Fordi overflade af øjeæblet er generelt våde, begynder metalliske udenlandske kroppen at ruste hurtigt. Fjernelse af en hornhinde rust ringen er nødvendigt. Hvis rust ringen i hornhinden, vil det resultere i tilbagevendende hornhinde erosion. Dette er en smertefuld tilstand, hvor hornhinden vil blive ridset på tilfældige tidspunkter som rust bevæger sig gennem celler på toppen af hornhinden.

Instruktioner

• Instill en dråbe af et aktuelt bedøvelse som proparacaine 0,5 procent oftalmologiske løsning i det ramte øje. Vent mindst 20 sekunder før du forsøger at gøre fysisk kontakt med øjeæblet.

• Indsæt øjenlåg speculum ved at forsigtigt påføre det øverste øjenlåg og derefter til den nedre øjenlåg. Dette virker som en øjenlåget klemme til at forhindre, at patienten blinker hans øjne under proceduren.

• Placer patienten i slit lamp mikroskop. Sikre, at hans hage er i hage resten og hans hoved er mod hovedet resten. Give en fiksering målet for hans modsatte øje, der placerer hans ramte øje i slit lamp mikroskop lysstråle.

• Brug et ordentligt steriliserede Alger børste til at fjerne rust ringen. Placer patienten i slit lamp mikroskop hvor hans hage er placeret i Hagen resten og hans hoved er fast mod hovedet resten. Sikre, at han sidder komfortabelt. Give en fiksering målet for hans modsatte øje, der flytter øjet ramte ind i en position, hvor rust ringen let kan tilgås. Manuelt spin spidsen af Alger børste til at begynde sin rotation. Det vil fortsætte spinning indtil det kommer i kontakt med en overflade, der er tæt nok til at få det til at stoppe. Sætter spinning Alger børste mod hornhinden, så det er tangential med overfladen af øjet. Gøre let kontakt med spidsen af Alger børste til området i rust ringen. Fortsæt denne proces indtil ingen yderligere rust er synlige på hornhinden. Hvis Alger børste begynder at gå alt for langt ind i hornhinden, stopper det automatisk.

• Brug en steril bomuld tippes applikator til at fjerne enhver død hornhinde celler fra området i rust ringen fjernelse. Disse vises som grå dynger af væv i slit lamp mikroskop. Forsigtigt tørre dem væk i retning væk fra eleven.

Tips & advarsler

  • Denne procedure er ubehagelig for patienten. Forsigtigt minde ham om at han skal opretholde fiksering på det mål, der blev givet til ham. Også, nogle patienter kan blive kvalmende eller finte under denne procedure. Konstant berolige patienten og spørger hvis han føler godt.
  • Denne procedure kan resultere i permanent øje skader og vision tab, hvis det er udført forkert. Det kan kun udføres af en autoriseret sundhedsplejerske som en øjenlæge af optometrist. Forsøg ikke på denne procedure, hvis du ikke bære disse legitimationsoplysninger. Dermed er ulovlig, og det kunne sætte en persons vision i alvorlig fare.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com