Symptomer på de sidste faser af kongestiv hjerteinsufficiens

08/03/2011 by admin

Symptomer på de sidste faser af kongestiv hjerteinsufficiens

Hjerteinsufficiens er en tilstand, når hjertet ikke er i stand til at pumpe tilstrækkelig blod rundt i kroppen. På grund af blodcirkulationen arbejder i et meget langsommere tempo, presset stiger i hjertet og får det ikke at være i stand til at producere nok ilt eller næringsstoffer for kroppen. Som følge af manglen ingredienser i rækkefølge for kroppen at fungere ordentligt, reagerer andre organer for at kompensere, som kan resultere i uønskede påvirker hvis ikke behandles og forvaltes i tide. Hvert år mere end 500.000 personer er diagnosticeret med hjertesvigt, også kendt som kongestiv hjerteinsufficiens (CHF), og det er det nummer et på grund af mennesker over 65 år, der er indlagt.

Årsager

Flere faktorer kan føre til hjerteinsufficiens, herunder sygdomme, der har påført varige skader på hjertet af svækkelse og/eller stiv hjertet muskler, samt Højdeindstillelige ilt niveau, der kræves af kroppen til at en grænse kunne ikke indhentes.

Sygdomme

Hemochromatosis (en genetisk lidelse, der forårsager for meget jern til at opbygge) og amyloidose (sygdomme forårsaget fra et bestemt protein, der ophobes i forskellige legemsvæv) kan føre til hjertet muskler blive stiv, forringer evne til hjertet til at pumpe korrekt. Koronar hjertesygdom reducerer blodcirkulationen i hjertet, derfor svækkelse hjertet ved ikke at tillade tilstrækkelig ilt og næringsstoffer til at nå frem til hjertet.

Når der er en blokering af arterierne, finder et hjerteanfald sted, forlader hjertet meget svækket efter hændelsen. Kardiomyopati er når infektioner, alkohol eller narkotika misbrug skader hjertet og svækker det. Sygdomme, der forårsager hjerte til at lægge sig til at opfylde de uopnåelige krav af kroppen omfatter diabetes, højt blodtryk, ventil sygdom (hjerte ventiler fungere forkert), sygdom i skjoldbruskkirtlen, nyre sygdom eller hjertet defekter.

Symptomer

Mayo Clinic viser de forskellige tegn og symptomer, der kan betyde hjerte fejl, herunder træthed, svaghed, hurtig og/eller uregelmæssige hjerteslag, åndenød, løbende hoste med en hvid eller pink slim, hævelse af benene, ankler, fødder og maven, brat vægt vægtøgning, kvalme, og problemer med at koncentrere. Det er vigtigt at søge læge, hvis du udviser nogle af disse symptomer. I nogle tilfælde, kan kongestiv hjerteinsufficiens ikke vise mange tegn på alle.

Sidste faser

Når en person oplever åndenød, falder vedvarende brystsmerter, hævelse i benet eller begge ben, der opstår hurtigt og i stigende grad i staten, opfordrer til øjeblikkelig lægehjælp. De sidste faser af kongestiv hjerteinsufficiens medfører ofte lungerne fyldt med væske, forårsager personen, der hovedsagelig drukne.

Behandling

Kongestiv hjerteinsufficiens vil påvirke en person for resten af hans liv. Behandlinger, afhængigt af sværhedsgraden af det beskadigede hjertet, omfatter, at foretage ændringer i livsstil, kirurgi, medicin, mekaniske behandlinger og hjertetransplantation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com