Hvordan man forberede sig på at lukke en rådgivning forholdet

07/30/2011 by admin

Folk ind rådgivning af en række årsager. Alle, der deltager i rådgivning er der for at få vejledning og lære færdigheder til at håndtere problemer eller dysfunktioner, som bragte dem der. I løbet af disse sessioner udvikler et forhold mellem klient og rådgiver. Det kan være en udfordring for både deltagere at beslutte, hvordan og hvornår at afslutte forholdet rådgivning.

Instruktioner

Mål og forventninger

• Afklare hvordan og hvornår dine rådgivning ophører. Rådgivere er ikke altid visse om hvordan man griber slutter rådgivning. Ifølge en undersøgelse i Journal Academy for psykoanalytisk Dynamics psykiatri,"følte kun 40% af klienterne terapi endte på det rigtige tidspunkt, med 37% at tro, det endte for tidligt og 23% siger, det endte for sent." Processen med opsigelse kan være vanskeligt for både rådgiver og klient.

• Sæt specifikke behandling mål med din rådgiver på det første møde. Lav en liste over disse mål. Mange rådgivere har den filosofi, at opsigelse begynder på den første rådgivning session. Vær forberedt til aktivt at deltage og være åben til at få mest muligt ud af hver session. Sørg for at indhente oplysninger om din mentale sygeforsikring før den første session.

• Arbejde i samarbejde med din rådgiver til at bestemme, hvordan man skal vurdere gennemførelsen af behandling mål.

Dr. Gerald Corey, der har en doktorgrad i counseling psykologi fra University of Southern California, anbefaler disse retningslinjer om, hvordan man med held ende en rådgivning forholdet:

Hjælpe kunder med at gennemgå den succes de havde rådgivning. Tillader klienter at diskutere deres følelse af tab omkring opsigelse og rådgiver skalbehandle dine egne følelser omkring processen. Diskuter opsigelse med klienter tidligt i forbindelse med rådgivning. • Igangsætte diskussion af hvordan du se dine fremskridt i gennemførelsen af din behandling mål i hver session. Ryan Howes, Ph.D, beskriver den opsigelse fase som "tidsrummet mellem indser du forlader og den endelige farvel. Hvor lang tid tager det sidste? Det afhænger af hvor længe du har været i terapi, hvilken form for terapi har det været, arten af dit problem, og i sidste ende---hvad du og din terapeut bestemme."

• Følg denne Tjekliste for elementer, der skal dække i din sidste session.

Dr. Howes anbefaler din sidste session omfatter disse komponenter:

Gennemgå, hvad du har lært om dig selv. Diskuter Hvad mål du ikke var i stand til at udrette i terapi, og hvad med dem. Udvikle projektplanen"efterbehandling": alt, hvad du vil gøre post terapi. Mindes om den terapeutiske relation; Når du følte plejes, hvad gjorde du gal. Diskutere og græmmes slutningen af dit terapeutiske forhold. Tale om andre følelser og minder denne slutning bringer op.

Tips & advarsler

  • Følgende trin beskriver, Dr. Howe vil gøre overgangen ud af rådgivning mere behageligt for dig. Hvis der er mål, der ikke er opfyldt kan du diskutere indstilling en fremtidig opfølgning session, hvor du og din rådgiver kan gå sammen om at gennemgå dine fremskridt.
  • Kunder kan vælge at afslutte deres rådgivning sessioner på deres egen på grund af utilfredshed med rådgiver eller manglende evne til at deltage i rådgivning på et niveau kræves af rådgiver. I stedet for bare ikke vender tilbage til terapi, er det bedre at have en sidste møde hvor du drøfte de problematiske spørgsmål. Det kan være en lærerig oplevelse for både dig og din rådgiver og tilbyder en følelse af lukningen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com