Hvad er onkologi sygeplejerske krav?

07/28/2011 by admin

Hvad er onkologi sygeplejerske krav?

Baseret på data fra 1995 til 2006, anslået American Cancer Society, at læger vil diagnosticere over 1,5 millioner nye tilfælde af cancer i 2010. Disse og tidligere diagnosticeret kræftpatienter undergår enorme stress under kemoterapi og strålebehandling behandlinger. Onkologiske sygeplejersker hjælpe patienter igennem denne svære tid. Disse sygeplejersker specialiserer sig i at arbejde med kræftpatienter og er godt rustet til at håndtere de udfordringer relateret til onkologi.

Grunduddannelse

Ifølge Degreedirectory.org og Præsidiet af Labor statistik (BLS), skal onkologiske sygeplejersker starte deres karriere ved at opnå en universitetsuddannelse, såsom en tilknyts grad i sygepleje (ADN), eller en bachelor i sygepleje (BSN). Normalt, skal en kandidat mindst to til fire år af kursusaktiviteter. Men nogle sygepleje programmer er accelereret. I denne indledende fase, kandidater lære grundlæggende færdigheder, begreber og teknikker, og praksis ved hjælp af sygepleje udstyr.

Licensure

Når ansøgerne har gennemført programmet sygepleje, skal de udfylde det Nationalråd for Licensure undersøgelse for registrerede sygeplejersker (også kendt som NCLEX-RN). Alle 50 stater kræver sygeplejersker (herunder dem, der har specialiseret sig i onkologisk) at passere NCLEX, før de kan øve lovligt. Denne test sikrer, at sygeplejersken har opfyldt de uddannelsesmæssige og skill krav til behandling af patienter efter retningslinjerne.

Avanceret uddannelse

Licenseret RNs, der ønsker at forfølge onkologi nødt til at afslutte en kandidatuddannelse program, der fokuserer på onkologi, da specialisering gør dem avanceret praksis sygeplejersker. Denne grad viser arbejdsgivere og andre medicinske fagfolk, de har avanceret viden om at arbejde med kræft. Afhængig af om programmet sygepleje er normal eller accelereret, kan håbefulde onkologiske sygeplejersker tage et til to år at færdiggøre en kandidatgrad. Sygeplejersker behøver ikke at få kandidatgrad straks efter at have indhentet deres BSN og licens (de kan praktisere i flere år som generelle RNs før det besluttes at specialisere sig i onkologisk), men dette er den hurtigste vej til at komme ind i oncology menigheden.

Certificering

Onkologiske sygeplejersker bør blive certificeret i onkologi gennem Oncology Nursing certificering Corporation eller lignende institution efter at have modtaget deres kandidatgrad i onkologisk sygepleje. Selvom denne certificering teknisk ikke kræves af enhver stat, fleste arbejdsgivere vil certificeret sygeplejersker, og certificering øger odds for beskæftigelse og at blive taget alvorligt som en medicinsk professionel.

Efter-og videreuddannelse

Onkologiske sygeplejersker, som andre sygeplejersker, skal gennemføre efteruddannelse kurser for at holde deres Sygeplejeområdet certificering og licens aktuelle. Disse kurser lære nye metoder til behandling af kræftpatienter og den nyeste teknologi og lægemidler til behandling af cancer. Disse krav sikrer at onkologiske sygeplejersker på forkant med eventuelle ændringer i feltet og at patienter modtager state-of-the-art pleje. Det nøjagtige antal timer, der kræves for videreuddannelse varierer afhængigt af den stat, hvor onkologiske sygeplejerske praksis.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com