Sådan bruges medicinsk koldt Gel Packs

08/24/2011 by admin

Sådan bruges medicinsk koldt Gel Packs

Hvis du er på udkig efter en behandling, der har virkelig overlevet tidens, du ikke lede længere end den ydmyge ispose. Kolde terapi har været anvendt effektivt på tværs af aldre, fordi det er en blid, simpelt middel til at skabe en ønsket forandring i vores kroppe til at kontrollere smerter og hastighed opsving. Den seneste udvikling af medicinsk koldt gel pack har gjort anvendelsen af is, mere effektiv og lettere end nogensinde før. Selv om det er en simpel terapi, forstå en korrekt anvendelse af gel pack er vigtigt at bruge det sikkert og effektivt.

Instruktioner

• Find en behagelig sted at sidde hvor du kan have del af kroppen du ønsker at behandle i en position, gel pack kan hvile på let. Du vil være her for tyve minutter, så du måske ønsker at få en bog eller vælge en plads foran fjernsynet eller computeren.

• Anbring et håndklæde hen over det område, du ønsker at behandle, eller mange gel pakker kommer med en klud sleeve til at beskytte din hud mod direkte kontakt med den isnende kulde.

• Indstille din timer 20 minutter eller Bemærk tidspunktet på uret.

• Anvende gel pack af draperinger det over det område, du vil behandle. Hvis den del af kroppen du behandler ikke kan placeres på en måde, at tyngdekraften vil holde gel pack mod huden let, kan du holde gel pack i sted med Velcro rem, indpakning bæltet omkring kropsdel og gel pack og sikring af Velcro fastener.

• Efter tyve minutter, fjerne gel pack og læg den tilbage i fryseren. Du kan gentage denne behandling, når din hud er vendt tilbage til normal temperatur. Du kan bruge kold terapi flere gange om dagen.

Tips & advarsler

  • Tidsforbrug planlægning din behandling er vigtigt. Du skal være komfortabel og relativt immobile i tyve minutter. Vælg en gel pack størrelse, der vil tillade pack til at dække del af kroppen godt. Brug kold terapi, så længe smerte er den største symptom.
  • Brug ikke en medicinsk gel pack over skrøbelig hud eller beskadiget hud. Mennesker med kredsløbsproblemer bør ikke bruge ice terapi uden at konsultere deres læge.
  • Bruge ikke ice terapi for mere end tyve minutter ad gangen og hvis gel pack pauser eller lækager, stoppe med at bruge det og smide det væk.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com