Anvendelser af Retinol

08/15/2011 by admin

Retinol, eller Vitamin A, er et fedtopløseligt vitamin. Retinol er brugt til at behandle flere betingelser og er kendt for sine fordele at hudens udseende. Nogle af disse anvendelser har bedre eller mere konsistente resultater end andre. Din læge kan rådgive dig om, hvorvidt din hud betingelse kræver mere behandling end retinol giver.

Typer af Retinol produkter

Retinol kan købes i mange forskellige former. Retinol findes i produkter, såsom cremer, lotions, sera, olier, øjet behandlinger, acne behandlinger, hånd behandlinger og læbe behandlinger. Disse produkter kan købes på de fleste kiosker, selv om nogle er kun tilgængelig ved recept.

Acne

Acne er en af de vigtigste anvendelser til retinol. Behandlingerne er lavet med derivater af retinol, kaldet retinoider. Nogle af navne for acne produkter er Accutane, Retin-A og Avita. Disse medicin er ordineret af en sundhedsmedarbejder. Når du bruger en acne retinol stof, bør a-vitamintilskud ikke tages. Dette kan forårsage toksicitet.

Tegn på ældning

Over-the-counter retinol produkter bruges ofte til at bekæmpe ældningstegn. Dem, der bruger retinol ofte mærke formindsket rynker og fine linjer. Det kan give huden en glattere udseende og mere hud selv tone. Ved brug af retinol produkter for huden, kan følsomheden for solen stige. Solcreme med en SPF på mindst 15 bør bruges, når du er udendørs.

Akut promyelocyt leukæmi

All-Trans-retinsyre er en recept behandling af akut promyelocyt leukæmi. Det er en a-vitamin derivat, der kan øge overlevelsesraten for denne form for leukæmi. A-vitamintilskud bør ikke tages, når i denne behandling.

Øje betingelser

Fordi øjnene har brug for vitamin A til vision, kan en mangel forårsage øjenproblemer, selv blindhed. Retinol er anvendes til behandling af Xerophthalmia og Bitot's spot, lidelser forårsaget af en A-vitaminmangel. Xerophthalmia er en tør øjenlidelse. Bitot's spot er akkumulering af keratin vragrester i conjunctiva i øjnene.

Andre anvendelser

Retinol er undertiden bruges, når en A-vitaminmangel ledsager mæslinger i børn. Det kan bidrage til at afhjælpe nogle af symptomerne. Det er undertiden bruges på samme måde med malaria patienter. Nogle udokumenterede anvendelser af retinol er for diarré, lungebetændelse, kræft, sårheling, vægttab og som en antioxidant.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com