Amerikanske regering Medicare alderskrav

03/31/2011 by admin

Amerikanske regering Medicare alderskrav

Medicare blev lavet i USA i 1965, sammen med Medicaid, en anden national sygesikring program. Selvom to har visse ligheder, de har forskellige fordele og for det meste tjene forskellige befolkninger, selv om der er personer, der kvalificerer sig til begge. Medicare støtteberettigelse er primært baseret på alder og har intet at gøre med hvornår en person officielt trækker sig tilbage. Programmet er designet til at blive brugt af ældre borgere, selv om kan du stadig kvalificere dig hvis du ikke er en senior under visse omstændigheder.

Mennesker 65 eller ældre

Alle 65 eller ældre, der er statsborger i USA kan tilmelde sig oprindelige Medicare, del A og B. del A og B dækker stationær og Ambulant hospitalsbehandling, hjem sundhed, hospice og forebyggende tjenester. Du kan tilmelde dig til programmet fra tre måneder før måneden af din 65 fødselsdag indtil tre måneder efter det. Dette kaldes din indledende tilmelding periode. Du kan tilmelde dig kun for del A eller nogen anden del af Medicare du indkvartering i løbet af denne tid. Del B ikke er obligatorisk, men du kan ikke tilmelde dig i del C, Medicare fordel, uden at få både del A og B. Du kan dog tilmelde i del D prescription drug dækning med enten del A eller del B. Mange mennesker 65 eller ældre modtager også en del A premium-fri. Hvis du 65 og ældre og har betalt 10 år, eller 40 kvartaler af Medicare skatter, får du del A uden månedlige præmier. Hvis du ikke har betalt disse skatter men er 65 år eller derover, kan du stadig tilmelde dig, hvis du accepterer at betale en månedlig præmie.

Mennesker med handicap

Handicappede mennesker kan være i stand til at tilmelde sig i Medicare, selv om de er under 65 år gammel. Hvis du har været berettiget til sociale sikringsydelser på grund af et handicap i 24 måneder, uanset om eller ej du har faktisk fået dem, kan du tilmelde dig eller Medicare. Du er også berettiget til at få del A premium-fri.

Ægtefæller

Hvis du er 65 år, kan du tilmelde dig Medicare uanset om din ægtefælle er også 65. Men hvis din ægtefælle er 65 eller over og har arbejdet og betalt Medicare skatter for 10 år, du også kvalificere sig til premium-fri del A, selvom du ikke betale nogen skatter. Dette gælder selv om din ægtefælle er død, eller hvis du ikke længere er gift.

Børn eller enkemænd

Under visse omstændigheder, børn og enkemænd kan alder 50 eller ældre være berettiget til Medicare. Hvis du er handicappet barn eller overlevende ægtefælle til en person, der arbejdede i en regering job og betalt Medicare skatter, du er ikke kun ret til at tilmelde sig programmet, er du også berettiget til at modtage præmie-fri del A. Dog vil du højst sandsynligt ikke have kunnet finde en Medicare tillægget program, der vil tilmelde dig, indtil du når til 65 år.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com