Selvstændige Affordable Health Care

07/17/2012 by admin

At være selvstændig erhvervsdrivende betyder har ikke du et firma til at give dig fordele på toppen af din løn. Du er nødt til at tjene nok til at leve og til at betale for eventuelle fordele som sygesikring. Også, uden en grupperabat, dine præmier er højere, end de ville være i en virksomhed med et stort antal medarbejdere. At finde billige forsikring betyder du nødt til at blive en kyndige shopper.

Gruppe sundhed

Mens du ikke har fordel af lavere præmier fra arbejder på en virksomhed, kan du stadig få lavere præmier gennem en gruppe sundhedsplan. Tilslutte sig en bestemt Verdenshandelsorganisationen til din virksomhed, eller endda business gruppe som et handelskammer eller National Association for selvstændige. Disse organisationer tilbyder sygeforsikring til deres medlemmer i et tempo, der vil generelt være billigere end hvis du forsøgte at købe dækning individuelt.

Recepter

Se gratis recept discount-programmer, der findes i mange samfund. Programmer som tilbydes af National Association for den selvstændige erhvervsdrivende er accepteret på over 59.000 apoteker over hele landet, ifølge sin hjemmeside. Disse programmer gemmer du et gennemsnit på 20 procent på din recepter. En anden mulighed for at spare penge på recepter er at bestille dem via mail. Postordre recept virksomheder som Express Scripts kan spare dig omkring 33 procent på din langsigtede recepter.

Vision pleje

Vision pleje er en type af sygesikring. Mens øjenundersøgelser ikke er for dyrt, bør du stadig shoppe rundt. Kæde centre som LensCrafters og Pearle Vision generelt tilbyde de bedste priser. Hvis du har brug at købe briller, er den bedste ting at gøre ser til salg på vision centre, hvis du kan vente med at gøre dit køb.

Tandpleje

For at holde dine tænder sunde, prøv at tilslutte en dental insurance program gennem en større gruppe som en professionel association. Organisationer som National Association for selvstændige tilbud dental dækning som en fordel for deres medlemmer. For en minimale månedlige omkostninger, kan du besøge en tandlæge, der accepterer gruppe forsikring planen. Bare sørg for at tjekke med din tandlæge til at se, hvis hun accepterer forsikringen. Mens en lokal virksomhed vil tilbyde forsikring, der er accepteret lokalt, et nationalt selskab dental forsikring plan ikke kan accepteres i dit område. En god grundlæggende forsikring planen bør dække dine rutinemæssige besøg og rengøring.

Health Savings Accounts

Konfigurere en sundhed opsparing konto til at betale for din sundhed-relaterede udgifter. En HSA tillader dig at foretage fradragsberettigede bidrag til en konto, der er specifikt for sundhedsudgifter. Hvis du ikke bruger alle de penge, du bidrager i et givet år, kan du rulle den over til næste år. Eventuelle uudnyttede midler på kontoen kan bruges som pensionsindtægter, når du tænder 65. Du kan konsultere en finansiel planlægger at oprette en konto eller deltage i en organisation, der tilbyder det som en fordel til sine medlemmer, som den nationale sammenslutning for selvstændige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com