Hvordan man skriver et brev til din læge

08/11/2012 by admin

Hvordan man skriver et brev til din læge

Den tilgang, du tager i at skrive et brev til din læge, i det mindste delvis, vedrører de formål, hvortil du skriver brevet. For eksempel, du kan sende en formel anmodning til din læge til en kopi af din medicinske journaler, eller at de bliver sendt til din nye læge. Eller du kan skrive din læge for at takke ham for hans ærlig advokat og engagement i at hjælpe dig komme igennem en alvorlig medicinsk procedure.

Instruktioner

• Adresse du læge formelt, som i eksemplet med "Kære Dr. Mary Jones." Når du sender et brev med posten, er det mere passende at sende dit brev til dine læger kontoradresse i stedet for hendes hjemadresse.

• Stat årsagen til, at du skriver i begyndelsen af din korrespondance. For eksempel, hvis din læge var fast besluttet på at finde årsagen til symptomer var du der, en anden læge bort eller har ikke taget alvorligt nok, stat hvor taknemmelig du er, at han tog det alvorligt.

• Udtrykke din tillid til din læge evner og så godt som hans seng siden måde. Brug gratis sætninger i din korrespondance, såsom "På grund af deres engagement er jeg igen sund og glad."

• Afslutte dit brev ved at udtrykke din hensigt at fortsætte med at være sin patient, eller hvis du flytter, dine håb, at du vil være heldig at finde en ny læge som kompetente og omsorgsfuld som han.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com