Tips til pårørende af den udviklingshæmmede handicappede

07/18/2012 by admin

Tips til pårørende af den udviklingshæmmede handicappede

Plejepersonale, fra familiemedlemmer til at gruppere hjem medarbejdere, har brug at adskille deres følelser fra situationen ved hånden. Hvis du er bange for, at din handicappet familiemedlem eller klient mislykkes, og igen, du holde ham tilbage, hvordan vil han så nogensinde ved succes? Han har brug for og fortjener de samme muligheder for at leve og vokse som du gør. Som pårørende skal du tage sig af dig selv. Hvis du gør det på egen hånd, prøve at uddelegere nogle af deres ansvar at undgå udbrændthed. Du skal leve dit liv.

Potentielle

Komme til at kende den person eller mennesker, du er omsorgsfuld for at hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale. Undgå at gøre for meget for dem, hvis de er i stand til at udføre opgaverne på egen hånd. Yde bistand hvor bistand er nødvendig kun. Den mere uafhængige en person med udviklingsforstyrrelser kan være, jo bedre off de bliver nu og i fremtiden. Giv påmindelser, som er nødvendige for at fuldføre deres daglige rutine. Lære at deres udviklingsniveau.

Medicin

En vigtig del af omsorgen for mennesker med udviklingsforstyrrelser er på udkik efter ændringer i humør, opførsel eller fysiske, følelsesmæssige eller psykiske ændringer. Disse symptomer skal indberettes til personens læge og medicin-dosis skal muligvis justeres eller fjernes. Angst, fobier og depression er almindeligt hos personer med udviklingsforstyrrelser. Medicin kan pludselig stoppe med at arbejde. Nogle mennesker med udviklingsforstyrrelser, såsom Downs syndrom, vil se en hurtig tilbagegang i mental funktion af 50 år.

Dagligdagen

Dagligt lever kan være en kamp for mange mennesker, der har en udviklingsmæssige handicap. Mange af dem har problemer med overgangen og hvis en krisesituation opstår eller sker en pludselig ændring i rutine, resultaterne kan være en større nedsmeltning for enkelt. Det kan være svært for dem at klare forandringer eller styre den angst, de måske føler sig som følge af overgangen. Mennesker med udviklingsforstyrrelser kan have svært ved at vente på linje for en bus eller i butikken. De kan have vanskeligheder og endda nægter lægeundersøgelser, hvilket gør det sværere at behandle dem. Nogle mennesker med udviklingsforstyrrelser har svært ved at få deres behov opfyldt som følge af svær kommunikationsspørgsmål.

Egenomsorg for pårørende

Medarbejdere i gruppe boliger, hospitaler eller andre faciliteter, der kan hjælpe mennesker med udviklingsforstyrrelser ofte arbejde i mange timer. Familiemedlemmer med søskende eller børn med udviklingsforstyrrelser kan arbejde døgnet rundt. Som medarbejder er det vigtigt at tage en mental sundhed dag selv fra tid til anden til at lindre stress og indhente på dit eget liv. Det er vigtigt for alle pårørende til ære for det hårde arbejde, de gør, men de skal genoplade deres batterier for at fortsætte med omsorg for et andet menneske. Hvis du brænder, vil du ikke længere kunne hjælpe. Familiemedlemmer kan være nødvendigt at finde en dag program eller specialskole for deres udviklingshæmmede handicappede familiemedlem at uddelegere de pleje at give til en anden for en tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com