Delaware lovgivningen om Medicare Supplements for ESRD

07/28/2012 by admin

Dem med slutstadiet nyresygdom (ESRD) er ofte afhængige af Medicare at give sygesikring. Medicare giver desværre ikke meget dækning til ESRD indrullerede patienter. De ikke kvalificere sig til Medicare fordel planer, så de kan få traditionelle Medicare. Medigap politikker fungerer som et supplement til traditionelle Medicare og kan hjælpe med at udligne nogle af omkostningerne. Nogle stater, herunder Delaware, give dem med ESRD mulighed for at købe en Medigap, give dem mere Medicare muligheder.

Medigap tilmelding

Den føderale lovgivning i øjeblikket hedder det, at kun personer over 65 år har de garanteret ret til at købe en Medigap. Den føderale lovgivning giver mulighed for at udvide denne lov. Fra 19 januar 2009 fik dem med slutstadiet nyresygdom en Medigap åben tilmelding frist i staten Delaware. Det betyder, at de vil have en tre-måneders periode efter den måned, de tilmelder sig i del B. I denne periode, kan ikke Medigap planer benægte ESRD patienter Medigap dækning. Dette kaldes en garanteret spørgsmål rigtigt.

Udvidet åben tilmelding

19 januar 2009 loven også udvidet til dem med slutstadiet nyresygdom en åben tilmelding periode når de mister kvalificeret sundhed dækning. For eksempel, hvis en ESRD patienten mister arbejdsgiver forsikring efter de er Medicare-støtteberettigede, vil han få en anden åben tilmelding frist. ESRD patienten skal tilmelde delB og sign for en Medigap plan i 63 dage. Inden for disse 63 dage, kan Medigap planer ikke nægte ESRD patient dækning. Kvalificeret sygeforsikring er typisk en gruppe sundhedsplan med 100 eller flere ansatte.

Pre-eksisterende forhold

Tilmelding til en Medigap plan under en åben tilmelding frist ikke kan forsinke dækning af præ-eksisterende forhold. Hvis en ESRD patienten skulle deltage en Medigap uden rettighederne garanterede spørgsmålet, pålægge Medigap en seks-måneders ventetid på allerede eksisterende tilstand dækning.

Åben tilmelding frist undtagelser

Dem med ESRD, der ikke har købt en Medigap plan under deres åben tilmelding frist kan stadig købe en Medigap plan, hvis de kan finde en virksomhed, der er villige til at sælge det til dem. Men virksomheden kan sælge det til dem til en højere pris og kan pålægge forud eksisterende tilstand ventetider.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com