Hvordan man spiser med nyresygdom

08/16/2012 by admin

En sund nyrerne filtrerer ud affaldsprodukter fra kroppen. En syge nyrer ikke tilstrækkeligt filtrere affald fra kroppen. En person med nyresygdom skal følge en bestemt diæt for at bevare sundhed og forhindre progression af sygdommen. Husk på, at læger udfører blodprøver på patienter med nyresygdom at vurdere kostbehov. I mangel af blodprøver, denne artikel giver grundlæggende kosten forslag til patienter med nyre-sygdom, men kan ikke betragtes som en erstatning for lægelig rådgivning.

Instruktioner

• Spise en lav protein diæt. Kroppen omdanner overskydende protein til en affald produkt kaldet urea. Kød og mejeriprodukter er høj i protein og bør spises i små mængder kun. Fuldkorn og grøntsager er gode fødevarer at spise, fordi de er lavt proteinindhold.

• Spis minimale mængder af fødevarer, der indeholder store mængde af fosfor. En syge nyre fjerner ikke tilstrækkeligt fosfor. For meget fosfor i kroppen blokerer calcium absorption. Fødevarer, der indeholder store mængder af fosfor er chokolade, Coca-Cola, nødder og bønner.

• Minimere natrium indtag. Mange mennesker med nyresygdom også har højt blodtryk. Store mængder af natrium kan øge blodtrykket. Forarbejdede fødevarer, kan fødevarer, chips og saltede fødevarer har store mængder af natrium.

Tips & advarsler

  • Dette er bare en grundlæggende kost vejledning og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Det er bydende nødvendigt at få lægehjælp, når behandling af nyre-sygdom.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com