Retninger for One Touch Ultra

08/01/2012 by admin

Diabetes er nødt til at overvåge deres blodsukkerniveauer omhyggeligt. Ved hjælp af et blodsukkerapparat er en nem måde at gøre det derhjemme. Et blodsukkerapparat er en lille maskine, der tillader dig at teste din glukose. One Touch er et firma, der designer glucose meter. De laver to store mærker af blodsukkerapparat--One Touch Ultra og One Touch Mini. Mini er en mindre version af den standard meter, som kommer i forskellige farver.

Når at teste

Diabetikere, i gennemsnit, kontrollere normalt deres blodsukker tre til syv gange om dagen, afhængigt af arten af deres tilstand og instruktioner fra deres læger. De fleste diabetikere kontrollere deres blodsukker via deres fingre, hvilket gør for en nøjagtig aflæsning. Diabetikere bør sørge for at vaske deres hænder og forsøge ikke at røre stripsene for meget og bruge vinyl eller latex handsker samtidig at sætte på en stribe. One Touch Ultra også giver dig mulighed at teste på underarmen, men kun på bestemte tidspunkter, siden underarmen test tendens til at være mindre præcis så standard test. Underarm test bør gøres før et måltid eller dosis af insulin eller to timer efter.

Sæt en teststrimmel

Sæt en teststrimmel på slutningen af din One Touch Ultra i slidsen designet til teststrimler. Dette er på bagsiden af måleren. Hvis du ikke ved, hvor slotten er, skal du konsultere din instruktionsbog for et billede. Teststrimlen har en kode, som skal opad. Når du indsætter strimlen og tænde for måleren, vil skærmen på måleren vise koden på strimlen. Sørg for disse numre svarer. Hvis de ikke gør det, brug op- og nedpilene på tastaturet kontrol af din meter for at sikre matche tallene op. Når tallene matcher op, der betyder teststrimlen er isat korrekt og er klar til at tage en læsning. Tryk på "OK". Skærmbilledet hvor koden blev skrevet før skal nu læse "Anvend blod."

Test dit blod

Tage fælles landbrugspolitik ud i slutningen af måleren. Der bør være en lancet, eller en nål-lignende instrument på slutningen af måleren. Hvis lancet har været anvendt, skal du til pop ud af det og indsætte en ny. Lancet blot løfter ud og et nyt dukker i. Konsultere din instruktionsbog, hvis du har svært ved at forstå hvordan lancet går. Tryk på forsiden af måleren mod din finger, og tryk derefter på knappen "Release". En dråbe blod vil danne på kanten af teststrimlen. Når der er nok blod, vises en bekræftelse på skærmen. Du kan derefter læse tallene, der vises på skærmen. Disse tal er din glucose læsning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com