Hvordan du kan diagnosticere optisk neuropati

07/20/2012 by admin

Optisk neuropati kan være enhver tilstand, der forårsager tab af funktion i synsnerven. Synsnerven er særligt modtagelige for kompression i områder hvor det er omgivet af knoglen. Følgende trin vil vise hvordan du kan diagnosticere trykstyrke optisk neuropati.

Instruktioner

• Opnå det patient historie. Trykstyrke optisk neuropati er præget af en langsom, gradvis tab af synet, ledsaget af en puillary defekt og ofte en central scotoma. Vision problemer kan være vage og mærkede kun under en rutinemæssig øjenundersøgelse eller når det ene øje bliver blind.

• Samle specifikke præsenterer klager. Patienter med trykstyrke optisk neuropati kan mærke at objekter har mindre farve eller lysstyrke og en konstriktion af synsfeltet kan være til stede. Observatører kan mærke, at det ramte øje vises mere udstående.

• Udføre en øjenundersøgelse. Brydning test vil normalt vise at synsstyrken er reduceret, og der kan være et skift i retning af langsynethed. Registrere tab af perifert syn med en pinhole test, og Ishihara test pladen kan teste farve vision.

• Undersøge eleverne mangler. Patienten vil fokusere på et fjernt objekt i en svagt oplyste rum. Skinne en fokuseret lys i vekslende øjne i ca. 3 sekunder. Det ramte øje kan spile eller vise andre unormale reaktioner.

• Kør laboratorieundersøgelser, hvis det er nødvendigt, at diagnosticere årsagen til trykstyrke optisk neuropati. Blodprøver for skjoldbruskkirtlen funktion bør køres, hvis skjoldbruskkirtlen opthalmopathy er mistænkt og et forhøjet angiotensin-konverterende enzym kan indikere sarcoidose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com