Plantelægemidler behandling for fibromyalgi

07/18/2011 by admin

Fibromyalgi er en kompliceret sygdom, der ikke er helt forstået af lægevidenskaben. Mens der ikke er endnu en kur for sygdommen, der er en bred vifte af retsmidler, der kan bruges til at behandle symptomerne. Symptomer på fibromyalgi omfatter muskel smerter og stivhed, søvnløshed, muskelspændinger, depression og angst. Naturlægemidler kosttilskud kan bruges til at reducere eller eliminere mange af disse symptomer.

Urter til behandling af søvnløshed og spænding

Fibromyalgi patienter kæmper ofte med søvnløshed og spændinger. Deres muskler er trange og stram og de har svært ved at slappe af nok til at sove om natten. Der er flere urter, der kan bidrage til at afhjælpe denne spænding.

Skullcap er en mild herbal beroligende, der bruges ofte som en sove støtte. Det kan findes i mange kommercielle te og præparater, og fås også i kapsel form. Skullcap er forholdsvis hurtig virkende, og bør tages 1 time før søvn for de bedste resultater.

Valerian root er en fremragende urte muskelafslappende. Denne milde urt er langsomt virkende, og kan forårsage døsighed. Baldrian kan føjes til te, men har en stærk lugt og smag. De fleste patienter foretrækker at tage det i kapselform. Baldrian er fremragende til at lindre spændte muskler og hjælper til at lindre kramper fibromyalgi patienter kan opleve.

Urter til at behandle muskel Inflammation

Quercetin er en kemisk visse plante pigmenter. Det indeholder høje niveauer af antioxidanter og fungerer som en antiinflammatoriske agent. Den bedste kilde til quercetin er tilføje friske frugter og grøntsager til din kost; stoffet er imidlertid også tilgængelige i tillægget form.

Astralgus er en kinesisk urt, der har været brugt i århundreder til at behandle inflammation. Roden er tørret og formalet, og kan indtages i kapsel eller tinktur form. Ud over sin antiinflammatoriske fordele, astralgus også hjælper med at støtte et sundt immunsystem. Disse fordele gør det et fremragende valg for fibromyalgi patienter.

Urter til at lindre Stress

Fibromyalgi patienter lider ofte også af høje niveauer af angst og øget stress på grund af deres handicap. Der findes flere urter til at behandle disse betingelser.

Kava er en urte stress anfaldsmedicin, med virkninger svarende til dem, af kemiske beroligende midler såsom Xanax. Urten er hurtigt virkende, ofte giver nødhjælp inden for en time. Kava er tilgængelig i kapsel eller tinktur form, og er ikke vanedannende.

Skullcap er også nyttig til at lindre stress, men bør tages i små doser. Mange kommercielle stress relief te indeholder små mængder af kalot, ofte kombineret med andre afslappende urter som kamille.

Hvis du planlægger at tage en af disse urter i løbet af dagtimerne, gøre det når du ikke behøver at køre bil eller betjene tunge maskiner. Som med recept anti-angst medicin, er det klogt at bestemme den virkning, at urten vil have på dig, før du forsøger disse aktiviteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com