Hvordan man kan hjælpe et barn med en opkastning fobi

07/14/2011 by admin

Frygt for opkastning er en fobi, at mange børn udvikle. Mens det kan være vanskeligt at fastslå den nøjagtige årsag til en opkastning fobi i et barn, er det vigtigt at hjælpe et barn med en opkastning fobi så hurtigt som muligt. Hvis en opkastning fobi er tilladt at styrke det kan forårsage dit barn glip af mange sjove aktiviteter og arrangementer i hele hendes liv.

Instruktioner

• Være tålmodig og rolig når fobi præsenterer sig selv. I mange tilfælde er opkastning fobi udløst af frygt forbundet med act af opkastning. At være højt, angst, hysteriske eller vred på et barn vil kun tilføje til negativ association, som barnet har udviklet med opkastning. I stedet, berolige dit barn og altid forsøge at overbevise ham om, opkastning er naturlige.

• Ur til mad eller aktivitet unddragelse. Mange børn vil begynde at undgå fødevarer eller aktivitet, som de forbinder med kvalme eller opkastning. Ser dit barn og mærke når hun undgår at noget vil hjælpe dig få indblik i hvad kan have startet sin opkastning fobi.

• Konsultere din praktiserende læge, hvis tålmodighed og tryghed ikke hjælper afhjælpe barnets angst. Den praktiserende læge er som regel den bedste person til at tale med om den måde, din familie har håndteret den opkastning fobi og hvad du mener kan have forårsaget det. En læge vil kunne foreslå professionel behandlingsmetoder, herunder terapi sessioner for at løse fobi. Det er yderst vigtigt at søge professionel hjælp hurtigst muligt for at øge chancen for helbredelse barn af hans fobi.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at behandle et barn ved hjælp af anti-kvalme medicin, da dette ikke direkte behandler fobi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com