Specifikationer for et Philips IU22 ultralyd

06/25/2011 by admin

IU22 ultralyd System er en medicinsk scanner, der bruger ultralyd bølger til at undersøge de indre organ strukturer, herunder sener, led, muskler, fartøjer og indre organer. Scanneren har avancerede kvantificering funktioner og 3D-visninger af scannede body strukturer. IU22 ultralyd System kan bruges i cerebrovaskulær, gynækologiske og muskel-og billedbehandling.

PureWave krystal teknologi

PureWave krystal teknologi er kernen i iU22 ultralyd System. Det forbedrer egenskaberne for ultralyd transducer, hvilket resulterer i en forbedret billedkvalitet. PureWave krystaller erstatte en mere end 40 år gamle piezoelektriske materialer, PZT eller bly-zirconatetitanate, keramik eller PZT-kompositter. PureWave krystaller er mere ensartet og renere end de konventionelle PZT keramik.

Volumen Imaging

Volumen imaging giver iU22 ultralyd System til 3D og 4D synspunkter af de scannede væv. Volumen imaging opnås ved Philips som følge af mange nyskabelser, herunder iSlice, en volumetrisk display, der viser væv i flere bind, og Inverter, en volumen visningsmetode tillader direkte visualisering af strukturer, der ikke producerer ekkoer, som de store fartøjer og afdelingerne med føtal hjerter.

Væv Aberration korrektion

Væv Aberration korrektion giver iU22 ultralyd System til at producere mere detaljerede scanninger af fedtvæv eller fedt. Traditionelt, det blev antaget, at lyden rejser gennem fedtvæv på en hastighed af 1,540 meter pr. sekund. Philips forskere har dog konstateret, at den faktiske hastighed er tættere på 1.450 meter pr. sekund. Derfor har de lavet forbedringer til fedtvæv scanning af U22 ultralyd System.

Applikationer

Talrige applikationer findes for iU22 ultralyd System, herunder scanning af karsystemet, små dele, perinatology, graviditet scanning, OB-GYN, bryst scanning og generelle radiologi scanning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com