Hvordan at reparere en Sonicare avanceret

11/11/2012 by admin

Sonicare Advance er en el-tandbørste fremstillet af Philips. Drevet af et genopladeligt batteri, er denne tandbørste i stand til at yde timer af cordless tandbørstning bruger en engangs børstehoved knyttet til håndtaget. Nogle gange, udfører at Sonicare ikke som forventet. Dette kan udgøre et problem for mennesker i en fart eller behov for en god tandbørstning. Vidende hvor hen til identificere og reparere sådanne fejl kan spare dig for frustration og spare dig fra at skulle hastigt købe en ny tandbørste.

Instruktioner

• Sætte Sonicare tandbørste i sat i opladeren base natten hvis tandbørsten ikke vil tænde.

• Sikre, at Sonicare børste hoved sidder ordentligt fast på håndtaget tandbørsten ikke er i orden. Kontrollere, at værktøjslinjen på børstehovedet er justeret med hak i håndtaget og bunden af børstehovedet er flugter med toppen af håndtaget.

• Spænd børste hoved møtrikken at fastsætte børstehoved raslende. Find brush hoved møtrikken i bunden af håndtaget hvor børstehovedet slides over. Drej møtrikken med uret, indtil det er sikret fuldt og fast på plads.

• Deaktiver funktionen "Easy-start" til at løse problemer i forbindelse med tandbørstning magt. Tilslut børstehovedet på håndtaget, sætte tandbørsten i sat i opladeren base og hold afbryderknappen i fem sekunder for at gøre dette.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i stand til at løse Sonicare Advance på egen hånd, skal du kontakte Philips Customer Care Center på 1-800-682-7664.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com