Aktiviteter for vrede ledelseskvalifikationer

10/21/2012 by admin

Aktiviteter for vrede ledelseskvalifikationer

Vrede er en normal menneskelig følelse, men det kan hurtigt blive en destruktiv kraft i dine personlige og professionelle relationer. Aktiviteter for vrede ledelseskvalifikationer kan hjælpe med at identificere dine følelser og styre din sindstilstand.

Finde ud af det med motion

Når du føler vrede kogende, fjerne dig selv fra situationen og få dit blod pumpestationer på en anden måde. Motion frigiver endorfiner, som er humør-styrke hjernen kemikalier, der kan hjælpe med at løfte sky af vrede og hjælp du se situationen i et mere rationel sindstilstand.

Sætte det i perspektiv

Vrede ekspert David Leonhart antyder beder dig selv pegede spørgsmål for at sætte den situation, at hæve din vrede i perspektiv. Vil årsagen til din vrede sagen i ti år? Hvad er den værste konsekvens af årsagen til din vrede? Hvad nu, hvis situationen var omvendt, og du var den ene gør, hvad det er der i øjeblikket gør dig vred? Hvad ville du forvente en andens reaktion mod dig til at være?

Tæl til ti

Ældgamle henstilling tælle til ti kan hjælpe med at styre din vrede ved at give dig pause før du handler på din vrede. Tager en dyb, langsom ånde mellem hvert åndedrag, Leonhart anbefaler, kan hjælpe dig med at slappe yderligere. Forbliver stadig og tavs mens tælle så at du kan undgå at sige eller gøre noget, du senere vil fortryde.

Brug jeg udsagn

Når at udtrykke din vrede, anbefaler ramme dine sætninger med "Jeg" i stedet for "Dig," Mayo Clinic. For eksempel, i stedet for at sige prøve "Du aldrig lytte til hvad jeg siger,", "Jeg er frustreret, fordi jeg ikke føler sig hørt af dig." Reframing dit udsagn forhindrer anden personen fra går i defensiven og eskalerer situationen.

Genkende hvorfor

Overveje, hvorfor du har reageret på en specifik situation med vrede. Analysere dine reaktioner kan hjælpe dig med at styre dem i fremtiden. Situationen gør du føler dig magtesløs, skammeligt, flov eller jaloux? Afdække disse underliggende følelser og at komme til roden af din vrede kan hjælpe dig med at administrere dine handlinger og reaktioner i varmen i øjeblikket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com