Hvordan til at tabe vand forårsaget af prævention

11/01/2012 by admin

Hvordan til at tabe vand forårsaget af prævention

En af de store bivirkninger fra mange af de hormonelle fødsel kontrol er vægtøgning. De fleste eksperter er enige om, at fleste af at vægtøgning er fra vandet. Østrogen i prævention er ansvarlig for overskydende vand gevinst. Dog er der nogle ting du kan gøre for at tabe din vand.

Instruktioner

• Skær på dit saltindtag. Salt kan forårsage vand gevinst og det kan være bedst til at skære alle forarbejdede fødevarer, forarbejdede supper, salte snacks og forarbejdet kød fra din kost til at falde noget vand vægt du måtte have. Selv kost sodavand (hvis du drikker i overskydende) kan føre til for meget salt i kosten.

• Tal med din behandleren. En anden type af hormon prævention måske ikke har de samme bivirkninger for dig. Du skal muligvis en hormonel prævention med mindre østrogen. Derudover kan din vægtøgning skyldes andre faktorer end dit valg af prævention.

• Motion regelmæssigt. Dette kan hjælpe skylle overskydende vand af din væv ved at forbedre blodgennemstrømningen i hele kroppen.

• Drikke mere vand. Hvis du er dehydreret eller konstant risiko for dehydrering, vil din krop egentlig hænge på overskydende vand for at holde din krop kører. Øge dit indtag af vand, skære ned dine koffein og alkohol indtag og se om det hjælper dig med at tabe noget vand vægt.

• Være patient. Som din krop vænner sig til de ekstra hormoner i din prævention, kan din krop naturligvis skylle væk den overskydende vægt over et par måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com