Hvordan man donerer Plasma i DC

02/01/2012 by admin

Hvordan man donerer Plasma i DC

Består af kun 8 procent proteiner og antistoffer, plasma er den flydende del af blodet tilovers efter røde og hvide blodlegemer og blodplader er fjernet fra blodet. Plasma består af 92 procent vand. Når du donerer plasma, er dit blod adskilt fra plasmaet og vendte tilbage til din krop. Din plasma bruges derefter til at skabe medicin, der behandler livstruende blodsygdomme og sygdomme. Plasma indeholder også 500-plus proteiner.

Instruktioner

• Tjek betingelser for støtteberettigelse for at donere plasma i Washington, D.C. Du skal være mellem 18 og 64, vejer ikke mere end 250 £, og du skal ikke være gravid, fødsel mor til et barn yngre end 6 måneder og har fremstillet piercinger eller tatoveringer i de foregående 12 måneder.

• Lave en aftale med din lokale D.C. plasma donation center til at mødes med on-site lægen om at diskutere din medicinske historie og undergår en fysisk undersøgelse. Dit blod er udarbejdet og testet for enhver sygdom. Hvis sygdommen er fundet, er du ikke berettiget til at være en donor.

• Præsentere donation center med foto identifikation og bevis for din statsborgerskab, som du skal være en amerikansk statsborger at donere plasma. Fødselsattester, førerens licens, pas, utility regninger og naturalization certifikater er blot nogle af de anerkendte metoder til identifikation og statsborgerskab.

• Donere din plasma. Du vil tilbringe ca en time til en time og en halv hooked til en mad og Drug Administration-godkendt maskine, der vil adskille din plasma fra dit blod. Du er tilladt, selv opfordres til at bringe noget til at underholde dig mens du donere, såsom en bog eller musik. Når du har fuldført processen, vil du modtage kompensation for din donation. Beløbet varierer baseret på din donation center's politikker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com