Hvordan du bruger koffein for ADHD symptomer

07/24/2010 by admin

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en neurologisk tilstand, der først viser sig i barndommen. Det er kendetegnet ved uopmærksomhed, impulsivitet og hyperaktivitet. Ifølge WebMD.com, eksperter anslår, at 3-5% af børnene har ADHD. Op til 60% af børn med ADHD har fortsat problemer ind i voksenalderen. Det betyder, at omkring 4% af amerikanske voksne befolkning eller omkring 8 millioner mennesker, har voksen ADHD. Få voksne søger behandling for ADHD. Selvforvaltning af koffein kan tjene som den standard primære behandling for mange voksne. Koffein for behandling af børns symptomer bør anvendes forsigtigt og med lægeligt tilsyn.

Instruktioner

Anmeld symptomer, få diagnosen, overveje muligheder

• Gennemgå dine symptomer. Mennesker med ADHD har problemer med at fastholde opmærksomhed og koncentration. De er uorganiseret, distractible og let træt. De er impulsive, uheld udsat og gøre skødesløse fejl. De kan ikke lide at vente, og vil skynde sig gennem opgaver. De kæmper for at forsinke tilfredsstillelse, er tilbøjelige til stofmisbrug eller afhængighed problemer og har tendens til at trække tiden ud.

• Hvis du mener at du kan have ADHD, rådføre sig med din læge eller en terapeut, der kan foretage en korrekt diagnose. Medicinske tilstande, såsom allergier, metaboliske forstyrrelser eller endokrine sygdomme kan forårsage ADHD symptomer. Ligeledes, angst, depression, udviklingsforstyrrelser og andre mentale sundhedsspørgsmål kan skabe ADHD-lignende symptomer. Koffein kan gøre symptomerne værre eller maskere en underliggende problem, der bør behandles. En fuld medicinsk vurdering er afgørende for at gøre en præcis diagnose.

• Anmeld behandlingsmuligheder. Når ADHD er blevet diagnosticeret, drøfte behandlingsmuligheder med din læge eller terapeut, og yderligere forskning online. Diskuter den fulde vifte af behandlingsmuligheder med din udbyder. Overvej at bruge en "Elimination kost" for at udelukke fødevareallergi som en medvirkende problem. Undersøge ernæringsmæssige og diætetiske ændringer kan du forbedre opmærksomhed og forbedre følelsesmæssige og motiverende stabilitet. Indlade sig på positiv livsstil ændringer. En afbalanceret kost, god søvn og motion er godt for dit helbred, og er effektive behandlinger for ADHD. Du bør diskutere medicin muligheder. Hvis du overvejer at koffein som en behandlingsmulighed, Diskuter dette med din læge. Uanset hvad, bør koffein ses som men et våben i dit arsenal til bekæmpelse af ADHD.

Ved hjælp af koffein for voksen ADHD

• Anmeld kilder af koffein og finde ud af hvordan du vil indarbejde koffein i din behandling. Koffein forekommer naturligt i te og kaffe, og er kunstigt tilføjes mange andre drikkevarer, som Coke, Pepsi, Mountain Dew og energi drinks.

• Når du bestemme din kilde af koffein, identificere de sandsynlige dosering af koffein du vil være at opnå. Konsultere emballering af sodavand og energidrikke at se, hvor mange milligram koffein er indeholdt i hver servering. Bemærk, at ofte en enkelt kan eller flaske kan betragtes som flere portioner, hvad angår ernæringsmæssige etiketten. Kaffe og te anslå doser som følger. Generelt er pr. 8 ounce servering, afhængigt af brygning styrke, kaffe vil have 60-120 mg koffein og te vil have 20-45 mg koffein.

• Bestemme en startdosis. Husk på, at koffein er et lægemiddel. Det skønnes, at 100 mg koffein er svarende til ca. 5 mg Ritalin, som er en fælles start dosis af denne ADHD medicin. Eksperimentere med effektive doser. Forbruge 75 til 100 mg. koffein om morgenen---der er omkring en kop kaffe--- og har en anden dosis i begyndelsen af eftermiddagen.

• Undgå koffein brug senere på dagen da det kan bidrage til søvnløshed, sove afsavn, og en selvforstærkende behovet for eskalerende doser koffein om morgenen. Koffein er ingen erstatning for god søvn.

• Monitor for sider effekter, som kan omfatte angst, tab af appetit, hyppig vandladning og søvnløshed. Hvis bivirkning bliver et problem, tale med din læge om andre behandlingsmuligheder. I samråd med din læge, kan du øge din koffein dosis 200 mg eller så to gange dagligt.

Tips & advarsler

  • Koffein tager cirka 45 minutter træder i kraft. Virkningerne er korttidsvirkende, varer 4 eller 5 timer, afhængig af mængdeforbruget. Planen i overensstemmelse hermed.
  • Forskning på brugen af koffein som en behandling for ADHD hos børn har givet blandede resultater. Koffein er ikke bredt støttet af udbydere til behandling af ADHD symptomer hos børn. Enhver medicin behandlingsprogram med børn skal være lægeligt overvåget, så diskutere dit barns brug af koffein med dit barns udbyder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com