Tegn & symptomerne på lungebetændelse

07/21/2011 by admin

Tegn & symptomerne på lungebetændelse

Hvis du har lungebetændelse, så har du en potentielt alvorlig inflammatorisk tilstand som påvirker dine lunger. Dette kan være forårsaget af en infektion, der fører til luftsække bliver fyldt med pus og væske. Da dette sker inden for luftsække, falder niveau af ilt i blodet. Som celler i kroppen ikke får nok ilt fra blodet, kan de ikke længere fungere normalt. Hvis lungebetændelse ikke er behandles i tide, kan det være fatalt. Der er to former denne sygdom kan tage: Lobar lungebetændelse, hvor kun en del af lungen er berørt, og bronkial lungebetændelse, som indebærer mindre områder i begge lunger. Fordi behandling er vigtigt lige bortrejst, kigge efter tegn og symptomer, så du kan lære at genkende denne sygdom.

Tegn på lungebetændelse forårsaget af en bakteriel infektion

Hvis udsættelse for bakterier er årsag til din lungebetændelse, du måske føler kulde, erfaring kulderystelser og ryster, og dine tænder kan snak. Nogle patienter har også alvorlige brystsmerter, der kan være skarpe og bliver værre, når de forsøger at tage en dyb indånding. Der er ofte et kronisk hoste producere slim, der er rust eller grøn farve, og det kan indeholde blod. Du kan også have en temperatur, der kan klatre så højt som 105 grader. Du kan svede og har en hurtig puls og vejrtrækning. Du kan føle sig forvirret eller ikke alert. Hvis du har en betydelig iltsvind, kan dine læber og neglen senge udvikle en blålig farve.

Symptomer på Viral lungebetændelse

I tilfælde hvor en virus var årsagen til din lungebetændelse, kan du opleve symptomer som feber, en tør hoste, og all-over muskelsmerter og svaghed. Du kan finde du bliver forpustet meget hurtigt og har hovedpine. Din hoste kan producerer en lille mængde af slim. Du kan finde du fortsætte med at føle sig træt og har sværere ved at fange din ånde. Farven på huden kan undertiden blive lilla på grund af manglen på tilstrækkelig ilt.

Mycoplasma lungebetændelse tegn

Denne type af lungebetændelse er forårsaget af en fjernagent, som har egenskaber, bakterie- og virusinfektioner. Det forårsager en mere mild form for denne sygdom og er sjældent livstruende. De mest almindelige tegn på mycoplasma lungebetændelse er tilstedeværelsen af en voldsom hoste, der kun resulterer i en lille mængde af hvidlig-farvede slim. Du måske føler kølet og har en mild feber og kvalme og opkastning. Hvis denne betingelse er langvarig, kan du også finde du føler dig meget svag og træt.

Komplikationer

Lungebetændelse er sværere at behandle, hvis du lever med hjertesvigt eller har lungesygdom. I nogle tilfælde kan bakterier indtaste din blodbanen og sprede sig til andre organer. I sjældne tilfælde kan en byld dannes i lungerne på grund af for meget væske ophobning. Lungebetændelse kan udvikle sig til andre sygdomme som Rocky Mountain plettet feber og tyfus. Der er også en form kaldet tuberkulose lungebetændelse, som er meget alvorlige og liv truer, hvis ikke behandles tidligt.

Forebyggelse/løsning

Din bedste chance er at se din læge ved det første tegn på nogen af de ovenstående tegn eller symptomer. Jo tidligere denne sygdom er behandlet, jo bedre resultat. Lungebetændelse kan ofte behandles med succes med antibiotika. En sund kost, iltbehandling og andre medikamenter kan bruges til at hjælpe kroppen helbrede og kontrollere symptomerne. At få tilstrækkelig hvile og tager alle medicin ordineret for så længe lægen ordinerer det vil hjælpe dig med at administrere denne betingelse og forhindre et tilbagefald.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com