Hvordan en OB-GYN tilbringe en arbejdsdag?

06/15/2010 by admin

Hvordan en OB-GYN tilbringe en arbejdsdag?

Hvad er en OB-GYN?

En OB-GYN er en læge, der fungerer både som en Fødselslæge og en gynækolog. Dette giver mulighed for den samme sundhed udbyder til at dække alle sider af kvinders sundhedsspørgsmål lige fra fødslen til årlige forebyggende sundhed eksamener. En OB-GYN giver mulighed for en patient at holde den samme læge hele hver del af hendes liv uden at skulle skifte mellem en gynækolog og en fødselslæge.

Fødselslæge opgaver

Meget af en OB-Gynækologi dag er fyldt med medicinske opgaver tilhører en fødselslæge. Disse opgaver omfatter alt har at gøre med en mor, der forsøger at har eller venter et barn. Dette kan omfatte, at give råd om hvordan man får gravide, anbefale og udføre behandlinger for fertilitetsproblemer, undersøge og pleje af gravide patienter, at tage prænatal granaterne og screeninger, udfører ultralyd, udfører medicinske interventioner for unborn børn i krise, og i sidste ende leverer babyer.

Gynækologi opgaver

Anden del af en OB-Gynækologi dag er fyldt med medicinske opgaver tilhører en gynækolog. Disse opgaver omfatter alt andet har at gøre med kvinders sundhed og sygdomsforebyggelse. Dette kan omfatte diagnosticering og behandling af problemer af de kvindelige reproduktive og urin-systemer giver forebyggelse råd for seksuelt overførte sygdomme, forebyggelse og diagnosticering af kræft i bryst, æggestokke og reproduktive system. OB-GYNs er også i høj grad ansvarlig for æggestokken patologi og sundhed. Det betyder, at de arbejder direkte med forebyggelse, diagnosticering og behandling af ovariecyster. OB-GYN også behandler og hjælper dem, der lider af problemer i forbindelse med menstruation og overgangsalder, herunder unormal blødning og behandling af de bivirkninger forbundet med overgangsalderen.

Årlige eksamener

Meget af en OB-Gynækologi dag er taget ved at udføre årlige medicinsk bækken eksamener på deres patienter. Disse eksamener er i vid udstrækning forebyggende foranstaltninger og består af cervikal udstrygningspræparater, bryst eksamener, palpering cyster inden for reproduktion system, STD testing, speculum eksamen og krydsramme eksamener.

Uddannelse og besvare spørgsmål

En anden stor del af en OB-Gynækologi dag består af stille og besvare spørgsmål. Dette er i håb om både at hjælpe patienten fysisk, samt uddanne dem i forebyggelse og familieplanlægning. OB-GYN starter deres møder med patienter stiller en række spørgsmål om deres seksuelle aktivitet og reproduktiv sundhed. Dette hjælper behandleren direkte resten af eksamen, samt bidrager til at informere patienten om, hvordan at tage sig af deres sundhed. En OB-GYN kan også tilbyde uddannelse og besvare spørgsmål om kønssygdomme, kræft, familieplanlægning og noget andet vedrørende den kvindelige krop.

Papirarbejde

En anden stor aspekt af en OB-Gynækologi dag udfylde papirarbejde. Alt, hvad der sker på en patient fra diagnose proces til behandling skal registreres. Dette hjælper med at holde OB-GYN sikker til forsikringsformål, samt hjælper til at spore fremskridt og besøg af patienten.

Forsikring

Hvis OB-GYN har sin egen private praksis, skal hun muligvis også beskæftige sig med forsikring papirarbejde. Dette er processen for at sikre, at hun er i stand til at få godtgjort for procedurer udfører hun på sine patienter. Men andre supportmedarbejdere, såsom forsikring programmører, bliver mere tilgængelige for leje både i kontor, samt gennem medicinsk fakturering Centre på tværs af nationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com