Skal du bruge varme eller kolde til en Sinus Infektion?

08/01/2011 by admin

En sinus infektion opstår, når hulrum omkring din nasal passager blive betændte og hævede, og slim hober sig op i din sinus hulrum. Resultatet er ofte alvorlige facial smerter, hovedpine og overbelastning, der ikke ryddes efter flere dage, ifølge Mayo Clinic, en førende ikke-for-profit medicinsk og forskning facilitet.

Hjem retsmidler

Mayo Clinic rapporter, at de fleste tilfælde af akut sinus infektioner klar uden brug af antibiotika, hvis patienter følger et regime for at få ordentlig søvn og varme behandlinger. Anvende en varm komprimere til dit ansigt vil hjælpe med at reducere smerter og hævelse. Holde dit hoved over en dampet pot eller kop vand vil hjælpe dræne slim.

Brug en varme komprimere, ikke en ispose

Hvis din sinus infektion er ledsaget af feber, kan du blive fristet til at anvende en ispose på dit ansigt eller hovedet til at afhjælpe dette symptom. Det er mere hensigtsmæssigt at behandle feber med Tylenol, da en ispose kan forårsage nogen Slim inden for din hulrum til at vokse tykkere. Anvende en varme komprimere til dit ansigt vil hjælpe løsne slim i din hulrum og giver dig mulighed for mere frihed til at trække vejret.

Se en læge, hvis symptomerne vedvarer

Det er meget vigtigt, at infektion i dine bihuler behandles så hurtigt som muligt for at undgå fremtidige komplikationer. Ubehandlet sinus infektioner har været kendt for at medføre meningitis, synsproblemer og aneurismer eller blodpropper. Hvis dine symptomer fortsætter i mere end to uger, se en læge. Et antibiotikum kan være nødvendigt at fjerne infektionen fra dit system jo.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com