Hvordan man laver naturlige Sinus Infektion retsmidler

12/26/2011 by admin

Hvordan man laver naturlige Sinus Infektion retsmidler

Du kan gøre dig egen sinus infektion retsmidler til at føle sig bedre, når du har problemer med din bihuler. Sinus infektioner forekomme når bihuler svulme op. Dette forhindrer dem i ordentligt afløb, hvilket kan føre til smerter, pres og problemer med vejrtrækningen. Her er et par måder, du kan oprette dine egne naturlige sinus infektion retsmidler.

Instruktioner

• Inhalerer damp dampe. Du kan gøre dette ved at tage et varmt brusebad eller koge vand, indtil luften i køkkenet bliver fugtig. Dette vil løsne slim, gør det muligt at dræne overskydende. En anden måde at løsne slim ved hjælp af varme er at spise suppe og drikke varm te. For de bedste resultater, indånde damp dampe mindst 3 gange om dagen.

• Drikke et glas af hvidløg saft. Hvidløg er en af de stærkeste sinus infektion retsmidler på grund af dens evne til at kæmpe mod svamp og bakterier. Hvis du ikke kan fordrage smagen af saft, terninger hvidløg og drys det i en kop varmt vand og indånde dampen. Gøre dette ca. 3 gange om dagen.

• Ryd din nasal passager ved hjælp af en neti pot. Fyld den med varmt vand og tilsæt lidt salt. Dette vil hjælpe rydde den nasale passager og gøre vejrtrækning lettere.

• Behandl dine sinus infektion med echinacea. Du kan tage det som en kapsel eller drikker det som te. Denne urt er meget effektive til at lindre infektioner.

• Omfatter æblecider eddike med din sinus infektion retsmidler. Apple cider eddike er rig på kalium, som reducerer kroppens produktion af slim, og lindrer en løbende næse. Tilføje 2 teskefulde af apple cider eddike til en kop varmt vand og drikke det. Drik denne blanding 3 gange om dagen.

• Drik masser af vand. Dette er en god forebyggende foranstaltning og du bør gøre dette selv når du ikke har en sinus infektion. Prøve at drikke 8-10 glas hver dag. Dette kan forhindre dig i at blive syg, fordi dit immunsystem vil fungere bedre, når din krop er ordentligt hydreret. Også, en passende væskeindtag vil hjælpe din nasal passager ordentligt afløb ud de mukøse din krop producerer.

• Undgå fødevarer, der kan udløse en sinus infektion. Begræns dit indtag af salt og sukker. Disse kan forværre symptomerne på en sinus infektion. Mejeriprodukter som mælk, ost kan forårsage kroppen til at producere mere slim og øge presset på bihuler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com