Hals & Arm smerter

09/29/2011 by admin

Nakke og arm smerter symptomer normalt skyldes problemer med nerve rødder i området cervix eller halsen i rygsøjlen. Der er otte nerve rødder i denne region, der påvirker forskellige reflekser i skuldre, arme og hænder.

Funktion

De fleste nakke og arm smerter er forårsaget af skader som en diskusprolaps cervikale disk eller sygdomme som spinal spondylosis eller stenose, ifølge artiklen "Arm smerter" på Necksurgery.com. Diskusprolaps i lænderyggen eller ryghvirvler kan lægge pres på forskellige nerve rødder, som kan forårsage både nakke og arm smerter samt følelsesløshed og muskel svaghed.

Effekter

Skader på C6 livmoderhalskræft nerve rod kan forårsage svaghed og smerter i området biceps, mens en C7 skade kan anspore smerte og svaghed i triceps eller bagsiden af armen. Smerter og følelsesløshed kan også nedskyde underarmen til hænderne.

Typer af behandling

Mennesker med nakke og arm smerter bør stoppe al fysisk aktivitet for en stund og hvile. I løbet af denne tid, kan is medvirke til at reducere betændelse og hævelse i halsen, som kan i sidste ende lindre arm smerter så godt.

Andre typer af behandling

Anti-inflammatoriske medicin såsom naproxen og ibuprofen kan hjælpe lindre nakke og arm smerter. Når smerter og inflammation er under kontrol, kan man udføre strækøvelser for at øge mobiliteten og styrke i nakke og arme.

Tidsramme

Nakke og arm smerter fra en diskusprolaps cervikale disk vil normalt helbrede i fire til seks uger. Rehabilitering periode vil være længere, hvis operation er påkrævet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com