Hvordan at tage Prænatal vitaminer uden at være gravid

09/22/2011 by admin

Hvordan at tage Prænatal vitaminer uden at være gravid

Prænatal vitaminer er vitaminer, er normalt anbefales til kvinder, der forsøger at blive gravide, i øjeblikket gravid, ammer eller som for nylig har haft en baby. Prænatal vitaminer er ofte højere end almindelige daglige vitaminer i jern, folinsyre og calcium. Disse ekstra komponenter er vigtigt for kvinder, der er gravid og forsøger at blive gravid. Det er også muligt at tage Prænatal vitaminer uden at være gravid.

Instruktioner

• Tage Prænatal vitaminer som anvist for graviditet hvis du forsøger at blive gravide, postpartum eller amning. Mange mærker anbefale at tage et vitamin pr. dag, og andre mærker anbefale at tage op til seks daglige. Følg altid anvisningerne nøje.

• Overveje at tage en almindelig multivitamin i stedet for en prænatal vitamin, hvis du er ikke forsøger at blive gravide, gravid, postpartum eller amning. Det er ikke farligt at tage Prænatal vitaminer når ikke gravid, er det nødvendigt, heller ikke.

• Tage vitaminer som anvist, hvis du vælger at tage dem, når de ikke gravid, forsøger at blive gravid, eller efter at have været gravid. Læs vejledningen på flasken. Det er ofte nyttigt at tage vitaminer før sengetid eller efter et måltid for at undgå kvalme.

• Stopper med at tage Prænatal vitaminer, hvis du ikke er gravid, og oplever bivirkninger. Almindelige bivirkninger omfatter forstoppelse, diarré, kvalme og opkastning. Ring til din læge hvis bivirkningerne fortsætter efter du stoppe med at tage Prænatal vitaminer.

• Spiser en sund kost, herunder frugter, grøntsager, proteiner og fuldkorn mens at tage Prænatal vitaminer. Vitaminer er ikke en erstatning for god ernæring, så det er vigtigt at opretholde en sund kost, uanset om du er gravid eller ej.

Tips & advarsler

  • Aldrig tage mere end den anbefalede dosis af Prænatal vitaminer. Visse komponenter er farlige, hvis du tager mere end den anbefalede mængde. Hvis du ved et uheld tager mere end den anbefalede dosis af Prænatal vitaminer, ringe til din læge eller din lokale giftkontrolcenter.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com