Protein beriget kost

08/07/2011 by admin

Et protein-beriget kost kan hjælpe din krop på mange måder. Protein kan give energi, regulerer blodsukker og hjælpe med at opbygge muskler. Protein er afgørende for voksende knogler, og mange mener, at et protein-beriget kost kan hjælpe med at drop pounds. Protein er fundet i mange af de fødevarer, der spises på en regelmæssig basis, som æg, kød og ost.

Beskrivelse af kost

En kost af protein kommer ikke kun fra animalske kilder, men vegetabilsk samt. Det går over den anbefalede diætetiske mål med 15 procent om kalorier, der kommer fra protein. Denne diæt er lavet til at give mere end ét gram protein for hver 2,2 pounds i en persons legeme last. For hver 3000 kalorier forbruges, medregnes 120 gram protein.

Proteinrig kost for vægttab

Proteinrig kost har været meget hyped af de populære Atkins kost. Denne kost, som har eksisteret i årtier, fremmer vægttab gennem spise en kost rig på proteiner og befri kroppen af sukker og kulhydrater. Proteinrig kost har også været brugt for dem, der er hypoglykæmiske og ikke reagerer godt på sukker.

Alternative anvendelser af kosten

Proteinrig kost bruges ikke kun til vægttab. Det kan også bruges til patienter, der er underernærede. Det er også ordineret til dem, der har været brændt eller har en høj feber og er i en hyper-metabolisk tilstand. De protein-beriget kost bruges også til mennesker, der går ind i eller har afsluttet operation, da det hjælper med sårheling og kan øge kroppens naturlige resistens over for infektion. Kost højt i protein har også evnen til at hjælpe med at beskytte en persons leveren fra påvirker af anæstesi de fik i kirurgi.

Hvad kan spises

De protein-beriget kost giver mange fødevarer til at blive spist. En af de største fordele for mange mennesker er, at de kan spise masser af kød og fisk, såsom bøf, kylling og svinekød, laks og bas. Kød højere proteinindhold, såsom lam, Tyrkiet og vildt, også anbefales. Æg, bacon og pølser er tilladt som morgenmad fødevarer. Frøene er på listen, som solsikkefrø, pistacienødder og jordnødder.

Frugter og grøntsager kan spises i moderate mængder, og dieter skal være forsigtig med dem, de vælger. Acceptabel dem er broccoli, selleri, majs, bananer, papaya og kirsebær.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com