Hvordan at finde og bruge en Human Mouse Trap

08/10/2011 by admin

Hvordan at finde og bruge en Human Mouse Trap

Hvis du har et problem med mus eller rotter, måske du ønsker at slippe af med dem men ønsker ikke at være ansvarlig for at dræbe dem. Der er en alternativ løsning – en human mouse trap. Human mouse fælder mulighed hen til slippe den mus eller rotter uden at skade dem eller at skulle smide dem. Alt du behøver at vide er hvor man kan finde en human musefælde og hvordan det bruges.

Instruktioner

• At vurdere dit problem med mus. Look for ekskrementer i og omkring dit hus eller garage. Mus ekskrementer ligne små, sorte pellets. Du kan normalt finde lugten af urin samt. En mus seng vil have flere stykker stof og papir alle bundter op sammen. Mange gange, kan du høre mus scurrying rundt om natten eller høre deres pibende lyde.

• Finde en human musefælde. Find musefælder på en lokal isenkræmmer eller en gør det selv-pest control business. Kontroller, at du angiver, at du ønsker en human fælde, så dyret ikke er skadet. Disse er normalt simple mekanismer lavet af plastik og er ganske billigt. Der er online butikker, der har dem, hvis du ikke har en lokal virksomhed, der bærer dem.

• Få mus til at komme til din fælde. Når du får den humane musefælde, sætte en dab af jordnøddesmør eller ost indeni hvor musen vil indtaste. Indstille mekanisme efter anvisningerne. Når musen træder Musefælden, døren vil lukke, vil ikke tillade dem at forlade. Disse er sikker og vil ikke skade musen. Placer musefælder omkring områder, du har set tegn på et problem. Altid sætte musefælder tæt på et hjørne eller væg som mus ikke vil rejse til midten af et værelse og ikke rejser mere end 20 fod eller deromkring, hvis de har et sæt mønster og sengetøj område.

• Tjek din live fælde hver par timer i en 24-timers periode. Hvis en mus eller rotte er tilbage i den mekanisme for længe, kan det udløbe. Mus og rotter vil gøre noget for at komme ud, når de er fanget, og dette kan være ødelæggende og forårsage væsen til at dø.

• Når du har en mus fanget, tage det til et felt eller et skovområde, åbne mekanismen og frigøre forsigtigt væsen i naturen. Sørg for at du er langt nok væk fra dit hjem, så ikke vil det komme tilbage. Ikke rejse meget langt for at frigive det, bare ikke gøre det i din egen baghave.

Tips & advarsler

  • Aldrig håndtere en fanget mus direkte.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com