Fordele og ulemper ved Online læger

10/23/2016 by admin

Fordele og ulemper ved Online læger

Med ydelser, der spænder fra shopping til uddannelse finder sted online, er det ingen overraskelse, at medicinsk behandling er også på vej ind i cyberspace. Patienter kan ikke blot konsultere en læge, men også få og fylde recepter uden nogensinde at forlade huset. Før du droppe lægens kontor for en online læge, veje de fordele og ulemper ved online læger at se, om denne type pleje er rigtige for dig.

Prisoverkommelighed

Online læger tilbyder et overkommeligt alternativ til traditionelle læge besøg, især for uforsikrede. Ifølge "The New York Times," koster nogle online læge tjenester mindre end $50 per besøg. Denne lave omkostninger bidrager til at forbedre adgangen til medicinsk behandling for en større procentdel af befolkningen, der måske ellers undgår at besøge lægen på grund af høje omkostninger. Online læger besøg også mindske unødvendige ture på skadestuen, som hjælper med at holde sundhedsudgifterne nede for alle.

For læger, online besøg med patienter bidrage til at reducere udgifterne til kontorlokaler, receptionister, energiregninger og selv møbler. Disse besøg også tjene som en måde at tjene ekstra penge, især for pensionerede personer eller dem med huller i det daglige patient tidsplan.

Bekvemmelighed

Sammenlignet med traditionelle besøg hos læger kontor, tilbyder online lægehjælp et højt niveau af bekvemmelighed for patienter. I stedet for at lave en aftale, kan patienterne adgang til pleje på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten. Der er ingen grund til at køre til en anden placering eller affald gang i en ventesal. Online læger også tillade patienter at undgå at efterlade hjemmet, mens dårligt.

Nem samarbejde

Online lægehjælp gør det muligt for patienter at få adgang til de bedste specialister i et givet felt. Dette gør det nemt at få en second opinion og modtage specialiseret behandling for komplekse medicinske problemstillinger. Det giver også mulighed for læger at drage fordel af andre eksperter til at give patienterne den bedst mulige pleje.

Manglende konsekvens

Nogle medicinske onlinetjenester manglende konsekvens for patienter med hensyn til hvilke læger de ser. En patient, der logger ind på et stort system kan henføres til den næste tilgængelige læge snarere end en, der kender hans sygehistorie. Nogle af disse tjenester rapportere tilbage til patientens primære pleje udbyder, mens andre ikke gør.

Ikke egnet til alle betingelser

Online læger besøg er simpelthen ikke hensigtsmæssigt, katastrofetilfælde eller endog potentiel nødsituationer som mistænkelige ømhed og smerter. Selv for mindre sygdomme, kan onlinehøringer gøre det mere besværligt for læger at korrekt diagnosticere en patient, fordi det tager væk mulighed for at fysisk undersøge individ. Nogle patienter og læger mener, at der er simpelthen ingen erstatning for ansigt til ansigt kontakt til at sikre den bedst mulige diagnose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com