Lungeproblemer hos børn

12/14/2011 by admin

Børn kan udvikle mange forskellige lungeproblemer. De mest almindelige lunge problem påvirker børn er astma. Andre mindre almindelige lungeproblemer omfatter cystisk fibrose, bronchopulmonary dysplasia, interstitiel lungesygdom, bronchiolitis obliterans og immotile cilia syndrom.

Astma

Astma er en tilstand, der forårsager lungerne airways at blive betændt intermittently. Betændelse i luftvejene fører til åndedrætsbesvær, hvæsende vejrtrækning, hoste og overbelastning.

Cystisk fibrose

Cystisk fibrose er en arvelig sygdom, der forårsager kropslige sekreter, såsom slim, spyt, sved og fordøjelsessystemet stoffer, at være klæbrig og tyk. Tykke, klæbrig slim i lungerne kan beskadige lungerne og snøre airways.

Bronchopulmonary Dysplasia

Bronchopulmonary dysplasia er en lunge tilstand, der kan opstå som følge af langvarig afhængighed af ventilatorer efter fødslen, normalt på grund af for tidlig fødsel.

Andre betingelser, lunge

Andre lunge tilstande, der kan påvirke børn er interstitiel lungesygdom, bronchiolitis obliterans og immotile cilia syndrom. Interstitiel lungesygdom er en tilstand, der forårsager gradvis ardannelse i lungerne. Bronchiolitis obliterans er en tilstand, der resulterer i lungebetændelse. Immotile cilia syndrom er en tilstand, der opstår, når lungerne ikke er i stand til at klare ud slim, resulterer i blokeringer.

Behandlinger

Lungekræft behandlinger afhænger af tilstanden bliver behandlet. Børn med astma og cystisk fibrose kan kræve vejrtrækning behandlinger og bronkodilatatorer eller inhalatorer. Børn med cystisk fibrose kan derudover skal tage medicin til tynd Slim sekreter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com