Aktiviteter for tre-årige i fysiske udvikling

11/07/2011 by admin

Aktiviteter for tre-årige i fysiske udvikling

En tre-årig er fuld af undren over verden. Han bruger alle sine sanser til at udforske sine omgivelser. Han mestrer nogle gross motoriske færdigheder, såsom gåture og kaste og finjustere sin finmotorik som holder en ske. For at hjælpe i den fysiske udvikling af din tre-årige, bør du tilbyde aktiviteter, der udvikler sin grov og fin motorik.

Dressing

En tre-årige nyder at tage sit tøj på og slukker. I stedet for at tvinge en outfit på dit barn, Giv hende nogle frihed til at eksperimentere med at sætte på hendes eget tøj. Forsøger knapper og lynlåse finjusterer hendes finmotorik. Lad hende tage hendes sko og slukke. Hun må savn hjælp med snørebånd, men tre-årige kan lære at bruge velcrolukninger på sko.

Selvstændige fodring

Fodringstid muligvis messier, hvis du lader dit barn brødføde sig selv, men selvstændige fodring er en mulighed for sin hånd-øje koordination. Tilbyde buksetrold skeer og sikkerhed gafler for din tre-årige. Sted mad i skåle, så han kan øse mad ud nemt. Bruge en hagesmæk og en gulvmåtte for at gøre oprydning lettere.

Bold spille

Giv dit barn en bold til at kaste og sparke. Disse aktiviteter hjælpe med grov motorik. Besøg en lokal park eller din baghave med bolden, og spille med din tre-årige. Dit barn vil lære ved at se dig bruge bolden. Smide det i luften og sparke med begge fødder. Kaste forsigtigt bolden til dit barn, og hun vil prøve at smide det til dig også.

Handling sange

Traditionelle nursery rhymes og sange som "Itsy Bitsy Spider," hjælpe med at udvikle finmotorik. Børn synge og efterligne din fingerbevægelser. Sange som "Hoved, skuldre, knæ og tæer" hjælpe børn med grov motorik. Som du touch hver kropsdel, praksis børn koordinering. Handling sange også udvikle sprog og fokusere udvikling.

Legeplads

En legeplads byder på mange aktiviteter for en tre-årigs fysiske udvikling. Lad dit barn kravle op ad trappen af ham selv og gå ned diaset af sig selv. Legeredskaber hjælper med grov motorik. Medbring en spand og skovle til sand leg, som udvikler finmotorik. Børn også fordel af observere andre ældre børn, der leger. Din tre-årige kan efterligne de ældre børn og forsøge at lære nye færdigheder af sig selv.

Trehjulet motorcykel

En tre-årig er klar til at prøve at ride en trehjulet cykel. Tag en motorcykel til en sikker, fladt område, og lad dit barn praksis pedaling. Hun må savn nogen tid, men ved udgangen af året, skal hun være klar til at ride sin motorcykel af sig selv. Ved hjælp af en motorcykel udvikler koordinering og grov motorik.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com