Hvordan virker Vegeterianism hjælp levetid?

11/07/2011 by admin

Hvordan virker Vegeterianism hjælp levetid?

Mange undersøgelser er blevet gennemført for at finde ud af hvis vegetarisme understøtter lang levetid. Kina-projektet, gennemført i 2005 af Cornell og Oxford universiteter, har fundet beviser viser, at fremkomsten af cancer stigninger i direkte forhold til det øgede forbrug af animalske produkter. Undersøgelsen viste også, at en kost med fokus primært på grøntsager og frugter steg den gennemsnitlige levetid af grupperne studerede.

Herbivors vs. kødædere

Den menneskelige krop er velegnet til en planteædende kost. Vores tarme er tolv gange vores kropslængde, som hjælper os med at nedbryde komplekse kulhydrater og fibre findes i vegetabilske produkter. Tarmene på kødædende dyr, der er kun tre gange deres kropslængde. Dette giver mulighed for hastigt rådnende kød til at forlade kroppen hurtigt. Kød putrefies inden for fire timer efter forbrug, og resterne klamrer sig til væggene i mave og tarme i tre til fire dage.

Fiber og komplekse Carbohydates

Naturlige og uforarbejdede vegetabilske stoffer er afgørende for vores digestive sundhed. Frugter og grøntsager er høj i forskellige typer af fibre og komplekse kulhydrater. Disse fibre kan være enten uopløselige eller vandopløselige, som sinker glukose absorption og styrer hastigheden på fordøjelsen. Ifølge familie læge og forfatter til bogen "Spis til Live," Joel Fuhrman, MD, har"plantefibre komplekse fysiologiske effekter i mave-tarmkanalen, der tilbyder en lang række fordele, såsom sænke kolesterol."

Fytokemikalier

En tomat indeholder mere end 10.000 forskellige fytokemikalier. Fytokemikalier (phyto: anlæg) er naturligt forekommende plante-afledte kemikalier. Meget tyder på at fytokemikalier kæmpe et utal af skadelige sygdomme. & ldquo; Kræft, for eksempel resultater primært fra en krop & rsquo; s mangler kritiske stoffer findes i forskellige typer af vegetation, mange af dem er stadig uopdagede, som er metabolisk nødvendige for normal beskyttende funktion,"Fuhrman siger.

Fordelene ved frugt og Veggies

Stoffer er blevet opdaget i broccoli og kål spirer, feje giftstoffer ud af cellerne. Nødder og bønner forhindre skader vores celler DNA. Stoffer i rødbeder, peberfrugter og tomater bekæmpe kræft ændringer i celler. Appelsiner og æbler beskytte vores blodkar fra skader, der kan føre til hjertesygdomme. "Mange store epidemiologiske undersøgelser har vist endegyldigt at visse vegetabilske fødevarer spille en rolle i at beskytte kroppen mod sygdomme, der påvirker- og kill-på mindst 500.000 amerikanere hvert år," Fuhrman siger.

Ulemper af animalsk produkt forbrug

En af ulemperne ved animalsk produkt forbrug er tilstedeværelsen af pesticider, hormoner og antibiotika i foder. Hvis mennesker spiser en stor mængde af antibiotika i kød, vil de i sidste ende blive immune over for fordelene ved antibiotika i kampen mod infektion. Højere-fedt indtag fra animalske produkter fremmer også hormonproduktion, som fremskynder reproduktive parathed og aldring og fremmer væksten af bestemte tumorer.

Frie radikaler

En anden ulempe ved animalsk produkt forbrug er stigning af frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er iltmolekyler, beskadigede, og når beskadiget, de skader sunde celler. Resultaterne er en kompromitteret immunsystem, for tidlig aldring og en øget risiko for kræft. Billy Ray Boyd, forfatter til bogen, "For det vegetariske i dig," siger, & ldquo; et resultat af frie radikaler aktivitet er åreforkalkning, som er dannelsen af plak i arterierne, faldende den indvendige diameter af arteriel vægge. Dette begrænser blodtilførslen til hjernen og hjertet, at skabe en tendens mod slagtilfælde og hjerteanfald - for både mænd og kvinder & rdquo;


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com