Hvor længe du skal arbejde med at kvalificere sig til COBRA fordele

08/21/2011 by admin

COBRA står for den konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act af 1986. Blandt de lovbestemmelser, var et program til at give for en fortsættelse af gruppen sygesikring dækning for arbejdstagere, der rammes af et jobtab, reduktion i fordele eller reduktionen i timer. Lov gavner også pårørende til de påvirkes ved at udvide dækningen til dem så godt, hvis de har mistet gruppe sundhed dækning.

Arbejdstager støtteberettigelse

Arbejdstagere er berettiget til COBRA fortsættelsen dækning, hvis de er omfattet af en gruppe sundhedsplan sponsoreret af en virksomhed med mindst 20 ansatte på 50 procent af sin typiske arbejdsdage inden for det foregående kalenderår på dagen før en kvalificerende event. Der er ingen specifikke krav til har arbejdet et bestemt antal dage eller måneder.

Kvalificerende begivenheder

Begivenheder, der kan udløse støtteberettigelse for COBRA fortsættelsen dækning omfatter jobtab, fyringer, en reduktion i timer, der resulterer i arbejderen er berettiget til gruppe dækning til den pågældende arbejdsgiver eller adskillelse aarsagen udover grov forseelse. Pårørende til arbejdstagere, der går på Pension, når alder 65 eller mister deres job, nogen grund andet end grov forseelse er også dækket, som er dem, der mister gruppe dækning som følge af skilsmisse eller separation eller død af en overdækket arbejdstager.

Ansøgningsprocessen

For at opnå COBRA dækning, skal du ansøge om det inden for 60 dage efter modtagelsen af en fortsættelsestekst fra din arbejdsgiver. Give en åbningsskrivelse til dine fordele afdeling eller planen administrator, som du gerne vil vælge COBRA dækning.

Varighed af dækning

COBRA dækning holder i op til 18 måneder. Dog kan du muligvis udvide denne dækning, hvis du har blevet deaktiveret under de første 60 dage af COBRA fortsættelsen dækning. Ellers din dækning bortfalder efter 18 måneder og vil du have ingen dækning, medmindre du foretager andre ordninger.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com