Nat hyperglykæmi behandling

10/11/2011 by admin

Hyperglykæmi er en type tilstand, der opstår, når en højt blodsukker er fundet i kroppen. Hyperglykæmi påvirker patienter med diabetes og kan vise sig at være alvorlige og endda fatale, hvis venstre ubehandlet. Når en person har nat hyperglykæmi, det kan være flere forskellige årsager og kan behandles afhængig af årsagen til stigning i blodsukkeret.

Indkredse årsagen til nat hyperglykæmi

Der er tre grunde til, at natten hyperglykæmi vil forekomme i en diabetiker patienten: højt fedtindhold måltid før sengetid, Dawn Effect og Somogyi effekt.

Fedtrige måltider, der påvirker blodsukkeret i løbet af natten normalt bestå af at spise en usund snack eller aftensmad for tæt til din sengetid. Ved første, kan blod glucose niveauer være normal, men gradvist øge som du fordøje måltidet. Fedt kan holde blodsukkeret høj så længe flere timer.

Dawn Effect indebærer en forøgelse af insulinresistens, finder sted et par timer før du vågner om morgenen. Denne brast af blodglukose er beregnet til at hjælpe dem uden diabetes har energi til dagen. Men for diabetisk patienter, kan det føre til hyperglykæmi.

Somogyi effekten opstår som reaktion på kroppen at have et hurtigt fald i blodsukkeret under søvn. For at bekæmpe denne dråbe, vil musklerne og leveren frigive lagret glukose. Når alt for meget er frigivet i kroppen, det er kendt som Somogyi effekt.

Behandlinger

En af de vigtigste behandlingsmetoder i nat hyperglykæmi er ved at ændre din natten spisevaner. Du bør undgå enhver fødevarer med højt fedt eller sukker på din sidste måltid på dagen eller efter middagen godbidder. Hvis du har brug for til at snack, Spis en lys lavt fedtindhold måltid for at dæmme op for sult.

For at overvåge din insulin niveauer og forhindre nat hyperglykæmi, skal du teste din glucose i flere dage omkring 3-tiden om morgenen. Baseret på dit blodsukker aflæsninger, kan din læge foretage ændringer på din medicin eller mængden af insulin, du bruger.

Hvis du har mistanke om du kan blive ramt af natten hyperglykæmi, skal du kontakte din læge straks for at tillade ham at gennemgå din blodsukkerniveauet og teste din urin for ketonstoffer. Symptomer på hyperglykæmi omfatter ekstrem tørst, øget vandladning, sløvhed, hovedpine og generel ømhed og smerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com