Imodium AD kontraindikationer

11/01/2011 by admin

Imodium AD kontraindikationer

Imodium annonce er en over-the-counter anti-diarré medicin alment tilgængelige i nordamerikanske købmænd. Den aktive ingrediens i Imodium annonce er loperamid, et stof, der interagerer med opiat receptorer i tarmkanalen til at bremse sin peristaltiske bevægelser. De fleste individer tolerere stoffet ganske godt; men der er flere årsager til det ville være tilrådeligt at bruge denne fælles medicin. Efter dets anvendelse ophører Imodium AD usage hvis forstoppelse opstår eller normal tarmfunktion genoptager.

Overfølsomhed

En sjælden klage til Imodium annonce er overfølsomhed. Hvis en patient har oplevet eller i øjeblikket viser tegn på overfølsomhed, er ophør af narkotika den første anbefalede skridt. Hvis symptomerne er alvorlige, kan medicinsk behandling være nødvendig. Symptomer på overfølsomhed kan omfatte kvalme, opkastning, døsighed, mavesmerter og træthed. Desværre, disse symptomer ligner mange af de symptomer, der behandles. Imodium annonce er også kontraindiceret hos patienter, der oplever abdominale smerter uden diarré.

Spædbørn

Patienter yngre end to år bør ikke tage Imodium annonce. Diarré hos spædbørn kan være forårsaget af en række årsager. Forældre til børn med diarré bør konsultere deres læge, da det kunne være et tegn på andre problemer. Børn ældre end 2 kan bruge Imodium AD; Doseringen er dog anderledes end voksne. Læger også kontraindikere Imodium annonce for diarré varede mere end 10 dage, i både voksne og børn.

Intestinale sygdomme

Læger anbefaler ikke brugen af Imodium annonce hos patienter med en af flere tarmsygdomme. Patienter med akut dysenteri bør ikke bruge narkotika, samt patienter viser blod eller slim i deres afføring. Patienter med svær colitis ulcerosa bør undgå brug af loperamid. Imodium Annoncens kontraindikationer omfatter også patienter, der oplever diarré forårsaget af bakterielle enterocolitis; Dette er forårsaget af invasive organismer, f.eks Salmonella, Shigella, Campylobacter.

Antibiotikum-induceret diarré

En almindelig bivirkning af mange bredspektret antibiotika er diarré. Dette er forårsaget af en upartisk nedslagtning af bakterier i kroppen, herunder symbiotisk tarmbakterier. Diarré forårsaget af dette tab af normale bakterier bør ophøre inden for et par dage. Brug af Imodium annonce i denne periode kan forårsage ændringer i tarmene fremdrivningseffektiviteten handlinger. Normale peristaltik er en vigtig del af at vende tilbage til normal.

Peristaltiske hæmning

Patienter med lidelser, der forårsager ændringer i de peristaltiske bevægelser i tarmene bør undgå brug af Imodium annonce. Af loperamid vil bremse de fremdrivningseffektiviteten bevægelser til en faretruende lav hastighed. Ved at hæmme peristaltik, kan et par farlige forhold udvikle. Ileus, eller en intestinal blokering, kan forekomme. Andre mulige resultater omfatter udvikling af en udspiling af tyktarmen, kaldet megacolon.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com