Hvordan at mindske kramper uden stoffer

07/19/2010 by admin

Nogle piger kan bruge det som en nem undskyldning ud af gym klasse, men for mange kvinder, smertefulde menstruationskramper kan holde dem fra at gå de ting, som de nyder i flere dage om måneden. En løsning er at affyre et par ibuprofen og skjule sig i dit værelse hver måned, men for dem, der ønsker en mere naturlig løsning, Følg disse trin for at mindske din kramper. Husk, at ikke enhver kvinde føler smerte på samme måde eller vil reagere på samme måde til en behandling. Tag dig tid til at arbejde ud af, hvilke skridt arbejde bedst for dig.

Instruktioner

• Ændre din kost. Skære salt, koffein, fedtholdige fødevarer, sukker og alkohol i flere dage før din menstruation er forfalden. Hver af disse ting har bevist, for at forværre kramper. Drikke masser af væske til at holde dig hydreret og reducere inflammation.

• Fortælling 500-1000 kæmpenatlysolie, 200-400 mg Magnesium og 100-200m af vitamin B6 for 4-7 dage før din menstruation kramper skyldes at starte. Disse tip kommer fra Professor Gail Mahady, en urtemedicin ekspert ved University of Illinois, i en ABC news rapport. Hun siger, at B6 også vil hjælpe med at forhindre oppustethed.

• Øvelse. Det er ironisk, at den meget ting alle high school pigerne bruger deres kramper til at komme ud af faktisk kunne mindske kramper eller gøre dem gå væk helt. Motion frigiver endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende midler. Motion reducerer også betændelse, der kan gøre den kramper værre.

• Øge dit indtag af Omega 3 fedtsyrer. De kan bidrage til at regulere hormonerne i kroppen, hvilket igen kan mindske kramper. Den nemmeste måde at få dette i din kost er at tage fisk olie kapsler.

• Prøv akupunktur. Flere undersøgelser har vist at det høj grad kan mindske eller fjerne menstruationssmerter. Det menes, at det kan gøre dette ved at regulere hormoner i kroppen og afhjælpe stress.

Tips & advarsler

  • Husk at se en læge starter en ny sundhed regime.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com