Hvordan man kan styrke vægtøgning

01/02/2012 by admin

Hvordan man kan styrke vægtøgning

Nogle mennesker tilbringer timer arbejder og tælle kalorier for at drop pounds eller bevare deres vægt. Men mens mange mennesker er bekymrede med vægttabet, andre ønsker at sætte på i vægt. Vægtøgning er sværere for nogle på grund af en hurtig metabolisme. Men hvis du ønsker for at sætte på ekstra vægt, der er taktik du kan tage for at du pakker på pounds.

Instruktioner

• Plan at spise mindst tre gange om dagen. Spis morgenmad, frokost og middag. Gå ikke glip af måltider. Skipping måltider er lig med færre kalorier, og du er mindre tilbøjelige til at sætte på i vægt.

• Spis masser af kulhydrater og sunde fedtstoffer. Forbrugende fastfood eller fedtholdige fødevarer er en usund måde at forbedre vægtøgning. Spise ris, pasta, brød, ost og kød. Mellemmåltid om nødder og frugter mellem måltider for at øge dit daglige kalorieforbrug.

• Drikke mere hele dagen for at øge kalorier. En otte ounce drink kan have mere end 100 kalorier. Drikke drikkevarer som sød te, juice og smoothies tilføje kalorier.

• Motion mindre. At være aktiv brænder kalorier. Reducere din træning sessioner og vælger lys øvelser for at undgå at brænde overskydende kalorier som en langsom gang eller Pilates.

• Opbygge muskel tone i dine ben, arme og mave. Muskel vejer mere end fedt og øge muskel tone hele kroppen tilføjer ekstra pounds. Bruge hånd vægte, resistance bands eller muskel toning maskiner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com