Svær hypothyreose symptomer

01/09/2012 by admin

Hypothyroidism er en tilstand, der opstår, når skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok hormoner til at regulere metaboliske processer. Det er mest almindeligt hos kvinder 50 år og op. I begyndelsen forårsager stadier af hypothyroidism ikke mange mærkbare symptomer. Men som tilstanden forværres, sundhedsmæssige problemer kan opstå. Myxedema er en tilstand, der opstår, når hypothyroidisme bliver potentielt livstruende.

Hjerteproblemer

Hypothyroidisme kan forårsage symptomer, der øger risikoen for hjertesygdom. Mange personer med hypothyroidisme opleve en stigning i LDL kolesterol i blodet. Denne overskydende kolesterol kan forårsage plaque oprustning, som kan resultere i et hjerteanfald. Hypothyroidisme kan også forårsage hjerte til at blive udvidet og forringe hjertets evne til at pumpe på en effektiv måde.

Kognitive symptomer

Hypothyroidisme kan påvirke kognitive funktioner. Hormon mangler kan resultere i langsommere end normale tankeprocesser. Hukommelsestab kan også opleves. Depression kan udvikle som et resultat.

Barnløshed

Mens hypothyroidisme typisk påvirker kvinder, der er forbi deres fødedygtige alder, kan unge kvinder, der stadig ønsker børn også blive påvirket af hypothyroidism. Desværre, hypothyroidisme kan forårsage problemer med ægløsning, hvilket kan resultere i infertilitet. Selv når de behandles korrekt, kan infertilitet spørgsmål vare. Det kan være nødvendigt at gennemgå en fertilitet intervention for at undfange.

Myexdema Coma

Det alvorligste problem forbundet med hypothyroidisme er myexdema koma. Denne betingelse opstår, når skjoldbruskkirtlen niveauer bliver faretruende lavt. Dette kan være forårsaget af en sygdom, infektion, hypotermi eller langvarig og ubehandlet hypothyroidisme. Tegn på myexdema koma omfatter lav kropstemperatur, lavt blodtryk, åndedrætsbesvær, lavt blodsukker og passivitet.

Behandlinger

Hypothyroidism er behandlet med daglige doser af orale syntetiske thyreoideahormoner markedsføres under navnene Synthroid, Levothroid, Unithroid og Levoxyl. Personer med hypothyroidisme bliver nødt til at tage syntetiske skjoldbruskkirtel medicin resten af deres liv til at styre betingelsen. Myexdema koma er behandlet på et hospital. Det er behandlet af steroider ud over syntetiske thyreoideahormoner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com