Kaffe & Menières sygdom

03/14/2014 by admin

Kaffe & Menières sygdom

Menières sygdom er en indre-øre tilstand, der kan føre til tab af hørelse, svimmelhed og tinnitus, ifølge Mayo Clinic. Virkningerne af Menières sygdom kan blive forværret af forbrugende koffein, herunder kaffe.

Effekter

Ifølge Mayo Clinic, kan stimulerende egenskaber af koffein, herunder der fundet i kaffe, forværre symptomerne på Menières sygdom. Dette omfatter ligeledes, at ringen forbundet med tinnitus mere udtalt.

Identifikation

Ifølge Loyola University Health System, koffein påvirker Menières sygdom ved at forårsage forsnævring af blodkar i hjernen og indre øre. Dette bidrager til en ophobning af endolymphatic væske, der ligger bag virkningerne af betingelsen.

Forebyggelse

Mayo Clinic anbefaler at undgå kaffe. University of California i San Diego Medical Center antyder imidlertid, at mennesker med Menières sygdom bør prøve at skære koffein.

Andre ændringer

Ud over at undgå koffein, kan mennesker med Menières også rådes til at undgå MSG, rygning og stress, og til at begrænse salt og tager diuretika, eventuelt sammen med andre medikamenter, ifølge Mayo Clinic.

Intervention

Mennesker med Menières bør arbejde med en læge for at skabe en effektiv behandlingsplan til at administrere deres symptomer. Det er vigtigt at målrette typerne af effekter og sværhedsgraden, at hver enkelt patient oplevelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com