Anger Management teknikker for kvinder

04/22/2010 by admin

Vrede er en følelse, som alle andre. Det kan udtrykkes i positive eller negative måder. Mange kvinder har lært de ikke skulle blive vred, at "pæne piger" skal tage sig af alle andres følelser og undertrykker deres egne. Disse kvinder skal lære at opleve og udtrykke deres vrede på en sund måde i stedet for at begrave den, hvilket kan føre til depression. Andre kvinder udtrykker deres vrede eksplosivt, forårsager skade på sig selv og mennesker omkring dem. De skal også lære sundere metoder af vrede forvaltning.

Vrede 101

Vrede er et tegn på, at vores grænser er blevet overtrådt. Hvis vi ikke føler sig vred, når nogen handler på en måde, der skader os, kan det være et tegn på at vi har undertrykt vores vrede for længe, og vi skal lære at komme i kontakt med det. På den anden side har mennesker, der føler sig vred på den mindste tilsidesættelser eller overtrædelser en oppustet følelse af retten. De skal lære at håndtere deres vrede, så de ikke vil opføre sig groft mod andre.

At identificere din vrede

Dr. Laura Petrachek, ph.d., LCSW, er en klinisk psykolog, der arbejder for San Francisco Kriminalforsorgen afdelingen som en udbyder af vold i hjemmet behandling udelukkende for kvinder. På hendes hjemmeside viser Petrachek syv trin til vrede kontrol. Først er at "starte med din forstyrret følelser." Ved at anerkende, hvordan du føler dig før du mister kontrollen, kan du begynde at styre din vrede. Efter at identificere dine følelser, anbefaler hun du identificere tanker bag dem og forsøge at ændre dem, hvis de ikke er sunde, hvis for eksempel du forsøger at kontrollere andre mennesker. Petrachek rådgiver sætte realistiske mål vedrørende situationen og derefter tager konstruktiv handling.Dr. Andrea Brandt, ph.d.., MFT, også specialiseret sig i kvinders vrede forvaltning. Ifølge Dr. Brandt, "vrede er ikke problemet. Problemet er, når vi forsøger at befri os for den følelse, der formodes for at være der." Hun opfordrer kvinder til at identificere deres vrede og lære, hvad denne potente følelser forsøger at lære dem.

Meditation som et værktøj

Mange mennesker finder meditation hjælper dem med at rase ud. De starter med at sidde i en behagelig stilling, vejrtrækning ind og ud langsomt, og reciterer en enkel sætning, som, "trække vejret, jeg føler min vrede. Udånding, frigive jeg det." Ideelt set praksis mennesker meditation i 20 minutter to gange om dagen. Det er ikke en magisk kur, men gennem meditation, mange mennesker synes, de bliver mere rolig og bedre i stand til at styre alle deres følelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com