Koffein og Alzheimers sygdom

04/27/2010 by admin

Alzheimers sygdom er en form for demens, der primært rammer ældre mennesker. Hjernen af en Alzheimer patient er karakteriseret ved en ophobning af plaques som indeholder beta-amyloid protein. Forskning viser koffein har betydelige virkninger på disse plaques.

Fysiske risikofaktorer

Alzheimers sygdom har genetiske faktorer, og alder korrelerer kraftigt med sygdomsforekomst. Omkring 10 procent af befolkningen over 65 år har sygdommen, ifølge den amerikanske National Institutes of Health (NIH), og næsten halvdelen af personer over 85 år gammel har det.

Adfærdsmæssige risikofaktorer

Alzheimers adfærdsmæssige risikofaktorer omfatter tunge alkoholindtagelse og tunge rygning, som bemærket af forskning blev præsenteret på 2008 årlige møde i American Academy of Neurology årsmøde og rapporteret af Washington Post.

Koffein og kognition effekter

Ældre mus avlet til at udvikle tegn på Alzheimers sygdom, der blev fodret 500 mg koffein dagligt, svarende til fem kopper kaffe, viste forbedret ydeevne på kognitive tests efter to måneder, i en undersøgelse offentliggjort i juli 2009 spørgsmålet om Journal af Alzheimers sygdom.

Virkninger på hjernen

Hjerner af de mus, der blev fodret koffein også viste en næsten 50 procent fald i beta-amyloid niveauer.

Forebyggelse

En undersøgelse offentliggjort i 2002 spørgsmålet om europæiske Journal of Neurology fundet at koffeinindtag i midlife var forbundet med en betydeligt lavere risiko for Alzheimers sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com