Hvordan til at tabe sig efter at være på antidepressive piller

03/06/2010 by admin

De mange antidepressiv medicin på markedet er ikke uden deres negativer. Bivirkning listen er lang. Svimmelhed, døsighed, kvalme og hovedpine er de mest almindelige symptomer. Den mest mærkbare fysisk ændring på antidepressiva, men er vægtøgning. På et tidspunkt er mange mennesker i stand til at ophøre med antidepressiv medicin. Når du har med held afvænne off din antidepressiva under tilsyn af din læge, vil du sandsynligvis ønsker at kaste de overskydende pounds, at din medicin har forladt dig med.

Instruktioner

• Konsultere din læge. Find først en passende vægt for din krop ramme, alder og genetik. Når du har et mål for øje, vil det hjælpe at vide, hvor langt du skal gå. Planlæg i overensstemmelse hermed hvor meget vægt vil du skulle tabe hver uge for at opfylde dine mål. Din læge vil være i stand til at fortælle dig, hvad en sikker mængde af vægt til at tabe hver uge. Når du har en idé om hvor du skal hen og hvordan du vil derhen, er det tid til at begynde rejsen. Det kan være en vanskelig proces, men den beslutsomhed, du var nødt til at føle sig godt igen og modstandsdygtighed at se gennem din medicin til punktet, ikke længere behøver det vil komme i handy igen.

• Udvikle en plan. Sund kost, nok søvn, en reduceret kalorieindhold kost og regelmæssig motion gøre op ad vejen tilbage til sundhed. Vender tilbage til en sund vægt vil kræve ændringer i kost og livsstil, du aktuelt udfører. Antidepressiva kan ofte forårsage vægt udsving. De mest almindelige årsager er appetit ændringer og langsommere stofskifte. Når du er off din medicin, disse følelser vil højst sandsynligt vende tilbage til normal. Uden en alvorlig ændring i kost ændrer ikke din vægt.

• Holder sig til den. Du kan have fået 10 til 30 pounds en måned på din antidepressiva. Bagefter, vil det være en langsom overgang og tage mindst lige så længe, hvis ikke meget længere for at komme tilbage til din start vægt. Det er ofte nedslående at udøve og spise godt og få ikke nogen steder, men fortvivl ikke. Otte timers søvn en nat og 45 minutters motion hver anden dag ikke vil kun hjælpe dig tabe sig, men hjælper med at holde dig i godt humør.

Tips & advarsler

  • En god tommelfingerregel for vægttab er at reducere dit kalorieindtag med 10%. En 2,000 kalorie diæt, for eksempel, ville falde ned til 1.800 kalorier.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com