Sund kost planer for mænd

06/13/2014 by admin

En sund kostplan for mænd indebære oprettelse af rutiner, der gør, får de rette næringsstoffer, nemt og bekvemt for dig. Det skal blive en livsform. At vide, hvilke fødevarer at spise samt hvilke fødevarer til at begrænse er så vigtige i at hjælpe oprette dig en sund livsstil. USDA anbefaler aktive mænd forbruge 2800 kalorier dagligt for at fungere ordentligt. Stillesiddende mænd behøver kun 2.200 daglige kalorier.

Fødevarer at spise mere af

Spise en velafbalanceret kost, der er høj i fiber og antioxidanter. Din krop har brug for kulhydrater, protein, fedt, vitaminer og mineraler. Sund kost planer for mænd omfatter spise højt fiber fødevarer--fuldkorn som havre, hele hvede, byg og brune ris samt hele korn produkter som pasta, tortillas og kiks; hør frø; sund monosaturated og/eller flerumættede fedtstoffer; frugter og grøntsager.

Tolv fødevarer, der er anbefalet af menshealth.com omfatter spinat og andre grønne grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter, havregryn, æg, magert kød, mandler, bælgplanter, olivenolie, Valle proteinpulver og bær.

Spis for det meste magert protein. Ifølge nutrition.com og Mayo Clinic omfatter magert protein fisk; tofu; Nogle nedskæringer af oksekød, svinekød og lam; linser og bønner; fjerkræ (uden skind); lav fedtfattig mejeri fødevarer; og æg. Du behøver kun seks til ni ounces protein dagligt for at opfylde dine daglige behov, hedder USDA. En servering er på størrelse med et kortspil. Hvis du er bodybuilding, steg dette beløb med kun tre til fem ounce.

Fødevarer at spise mindre af

Sænke dit indtag af mættet og/eller transfedtsyrer som en del af din sunde kost plan. Mættet fedt er hovedsageligt fundet i animalske produkter, samt dybstegte fødevarer, mange fastfood, kommercielt tilberedt bagværk, boxed korn, forarbejdet kød og forarbejdede fødevarer,

Transfedtsyrer findes i hærdede fedtstoffer såsom afkortning og delvist hydrogenerede olier. Undgå eller begrænse, fødevarer fremstillet med disse emner. Mange restaurant tilberedte fødevarer indeholder transfedtsyrer, og du vil ikke vide det uden at spørge din server.

Sunde mellemmåltider

Mellemmåltider kan være en undergang. Gør snacks en bevidst beslutning, ikke en følelsesmæssig spise vane. Der er et væld af sunde og bekvem snacks, der kan være en del af en sund kostplan for mænd. Du kan hjælpe både dit budget og din talje linje ved at forberede dig selv for de gange, når du ønsker en hurtig pick-me-up.

I stedet for på vej til automat eller spise junk food, holde en beholder med nødder på dit skrivebord. Nødder såsom pistacienødder, valnødder og mandler er proteinkilder, der indeholder gavnlige sunde fedtstoffer. Selvom nødder indeholder sunde fedtstoffer, huske på, at de indeholder fedtstoffer og kalorier. En portionsstørrelse ville være en palmful, hedder USDA.

Holde frisk frugt tilgængelige. Frugt indeholder antioxidanter og fiber og er en anbefalede snack valg af American Heart Association. Æbler, blåbær og bananer er især næringsrige.

Spis popcorn uden ekstra smør. Hot air popping er den sundeste måde at tilberede popcorn.

Snack på hele korn korn i stedet for chips.

Bland nogle plain yoghurt med frisk frugt og granola.

I stedet for en høj-fedt mælk ryste, have en frugt smoothie eller en whey protein shake.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com