Kosmetisk kirurgi for tatovering fjernelse

05/22/2014 by admin

Mange enkeltpersoner får en tatovering med bedste intentioner og derefter ender med at beklage beslutningen. En tatovering er injektion af blæk i huden til at danne et billede. Problemet er, at billedet er permanent. Der er en række grunde Hvorfor nogen måske ønsker at få en tatovering fjernet. Fremskridt i kosmetisk kirurgi har gjort dette en farbar vej. Det er vigtigt at forstå typerne af kirurgi tilgængelige, så du kan træffe en informeret beslutning.

Kvalifikation for kirurgi

Den første ting du skal spørge dig selv er hvorfor du ønsker at fjerne tatoveringen. Nogle årsager omfatter en karriere, der ikke tillader synlige tatoveringer, slutningen af et forhold eller eventuelt bare forlegenhed om et dårligt valgte design.

Din fysiske tilstand er en faktor er beslutningen. Dette er en invasiv procedure, medicinsk. Du skal afgøre, om du er rask nok at undgå komplikationer. Personer med underliggende sygdomme, der vil gøre inddrivelse vanskeligt, såsom diabetes eller en omfatten immunsystem, er ikke gode kandidater. Lægen du høre om operationen vil bestemme din generelle sundhed og hvis du er kvalificeret til at overveje kosmetiske procedurer.

Excision

Excision er kirurgisk fjernelse af huden involveret i tatoveringen. En læge vil bruge en skalpel til at skære væk lag af huden og lukke området med Sting. Fjernelse af større tatoveringer kan indebære graftegning et stykke hud taget fra en anden del af kroppen til at dække området fjernelse.

Dermabrasion

Dermabrasion bogstaveligt talt slibning ud tatoveringen. Lægen vil bruge en roterende værktøj til at fjerne alle lag af huden, der involverer billedet. Efter proceduren, vil en skurv danne over området og til sidst form ny hud. Der kan være nogle misfarvning og hævelse i et antal måneder.

Laser

Dette er formentlig en af de mest kendte og populære metoder. Det indebærer en præcision laser, der vil fjerne blækket fra tatovering uden at beskadige huden. En ulempe, det kan ikke være præfabrikerede i ét besøg. Flere behandlinger er påkrævet, så mange som seks i alt. Med laserbehandling er det også muligt, at ikke alle af tatoveringen vil blive fjernet. I stedet, det kan bare fade betydeligt.

Risikoen for tatovering fjernelse

Der er risici ved enhver type kirurgi. Afhængigt af hvilken type behandling du modtager, risiko være ardannelse, ændre i pigmentering og infektion. Du bør være opmærksom på mulighederne for fjernelse og være realistiske omkring dem. Nogle individer forstår ikke at fuld fjernelse uden negative virkninger ikke kan være umuligt. Beslutningen om at få en tatovering er ofte følelsesmæssige. Det er vigtigt at være realistiske omkring fjernelse. Der kan altid være en påmindelse om tatovering i form af et ar, misfarvning eller skygge af billedet. Diskutere den procedure og efterbehandling med kirurgen er vigtigt at undgå nogle af disse spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com