Hvordan at slippe af med et fedt bryst til fyre

05/15/2014 by admin

Hvordan at slippe af med et fedt bryst til fyre

Uanset om du er en mand, der har for nylig mistet en masse vægt eller en person, der er fysisk egnet men kæmper den daglige kamp for at holde vægten, et fælles problem for mænd lagre overskydende fedt i brystet. Kærligt kendt som mand boobs, er problemet pinligt. Her er skinny om hvordan mænd kan slippe af med overskydende brystet fedt.

Instruktioner

• Vente ud af puberteten. Det er en fælles begivenhed for unge mænd og en besøg hos din læge kan bekræfte det er en ubehagelig del af opvæksten. Omkring 90 procent af drengene i sidste ende vokser ud af overskydende brystet fedt og deres bryst vender tilbage til normal størrelse. De resterende 10 procent ikke vokse ud af det og lider af en tilstand, der kaldes gynækomasti.

• Spise et lavt fedtindhold kost og drikke grøn te. Uanset hvad der forårsager mand boobs, er den nederste linje, at det er overskydende fedt. Nogle mænd kan have sværere ved at slippe af med det, men spise en fedtfattig kost hjælper med at reducere størrelsen af overskydende brystet fedt. Grøn te også tilskynder din krop til at brænde overskydende fedt og øger dit stofskifte.

• Udnytte cardio-aerobe motion for at hjælpe brænde kalorier og overskydende fedt. Styrke træne hele din krop og komme ind i en regelmæssig motion rutine fokuserer på brændende fedt.

• Spørg din læge til at tjekke din hormonniveauer og kontrollere de på et passende niveau. Nogle fyre har et højere niveau af østrogen i kroppen, får dem til at udvikle overskydende brystet fedt. En hensigtsmæssig hormonbehandling anbefales af din læge kan hjælpe slippe af med overskydende brystet fedt.

• Overveje plastik kirurgi for overskydende fedt. Svarende til en kvindes brystreduktion, et board certificeret plastik kirurg kan fjerne det overskydende fedt for at samkopiere brystet og efterlade dig med minimal ardannelse.

Tips & advarsler

  • Vægttræning alene fokuserer på brystet kun gør mennesket bryster look større.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com